Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

1WINE

Al jaren zijn onze grote en kleine PET-flessen een geweldig succes 'Outdoor'. Veel gesubsidieerde evenementen mogen buiten al niet meer met glas werken. Hier is de PET-fles een uitkomst. De flesjes bevatten wijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Omdat de flessen lichter zijn, kan een vrachtwagen veel meer flessen vervoeren waardoor de belasting van het milieu drastisch daalt. Er rijden eenvoudig minder vrachtwagen voor meer flessen. Bovendien weegt een plastic wijnfles minder in de (strand-)tas van de consument.

Het gebruik van 1WINE PET scheelt ook enorm in de afvalverwijdering, veiligheid, gemak, gewicht en de ‘carbon foodprint’. De CO2-uitstoot van een plastic wijnfles is ongeveer de helft van die van een glazen fles. De fles is deels gemaakt van gerecycled plastic (zelfs de dop is van plastic) én 100% recyclebaar. Vooral deze laatste reden is voor veel van onze klanten, zoals cateraars die met de overheid werken, doorslaggevend geweest om met dit product te gaan werken. Gebruik in pretparken, bij openluchtfestivals, op campings, jachthavens e.d. Er zijn opties genoeg…

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning