Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Absolut Peppar 1LTR

(0 reviews)

De Absolut Peppar wodka werd in 1986 gelanceerd, zeven jaar na de Absolut Vodka. Het is de eerste smaakvolle wodka ter wereld. Wodka en peper zijn de belangrijkste ingrediënten van deze drank.

UITVERKOCHT

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Absolut Peppar wodka werd in 1986 gelanceerd, zeven jaar na de Absolut Vodka. Het is de eerste smaakvolle wodka ter wereld. Wodka en peper zijn de belangrijkste ingrediënten van deze drank. Voor de Absolut Peppar zijn uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. In tegenstelling tot sommige andere gearomatiseerde wodka’s bevat het geen toegevoegde suiker. Absolut Peppar is warm en pittig en heft een duidelijk karakter van groene klok, Chili en Jalapeno peper. De belangrijkste ingredienten in Absolut Pepper zijn Absolut Vodka en Pepper.

Absolut Vodka 

Absolut Vodka is een van de bekendste vodka's ter wereld. In 1979 in de VS gelanceerd, heeft het het premium vodka landschap volledig herdefinieert, synoniem met kunst, cultuur en nachtleven. Door het starten van een revolutie in cocktailcreatie en het starten van een scala aan smaken die nog nooit eerder op de markt werden gelanceerd, werd Absolut een icoon in het maken van vodka''. Hier kunt u enkele van de populairste smaken en producten van Absolut ontdekken, en zie zelf waarom het vandaag de dag nog steeds als de ware smaak van wodka over de hele wereld wordt beschouwd.

Maak ook kennis met de overige dranken van Absolut Vodka

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Absolut
Land Zweden
Artikelnummer 20170235
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op