Absolut Raspberri 0,70LTR

Absolut Raspberri wodka werd in 2004 geïntroduceerd. De hoofdingrediënten zijn Absolut Vodka en frambozen uit de Zweedse heuvels. De Absolut Raspberri is uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, in tegenstelling tot sommige andere gearomatiseerde wodka’s.

€ 16,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170236

Absolut Raspberri wodka werd in 2004 geïntroduceerd. De hoofdingrediënten zijn Absolut Vodka en frambozen uit de Zweedse heuvels. De Absolut Raspberri is uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, in tegenstelling tot sommige andere gearomatiseerde wodka’s. De wodka bevat geen toegevoegde suiker. Het is een rijke en intense wodka met een fris en fruitig karakter van rijpe frambozen. De belangrijkste ingrediënten in Absolut Raspberri zijn Absolut Vodka en Frambozensmaak. Absolut Vodka is gemaakt van water- en wintertarwe. Het water komt uit een diepe put in Åhus (Zweden), waar het beschermd is tegen onzuiverheden.

Absolut Vodka

Absolut Vodka is een van de bekendste vodka's ter wereld. In 1979 in de VS gelanceerd, heeft het het premium vodka landschap volledig herdefinieert, synoniem met kunst, cultuur en nachtleven. Door het starten van een revolutie in cocktailcreatie en het starten van een scala aan smaken die nog nooit eerder op de markt werden gelanceerd, werd Absolut een icoon in het maken van vodka''. Hier kunt u enkele van de populairste smaken en producten van Absolut ontdekken, en zie zelf waarom het vandaag de dag nog steeds als de ware smaak van wodka over de hele wereld wordt beschouwd.

Maak ook kennis met de overige dranken van Absolut Vodka

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Absolut
Land Zweden
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Absolut Raspberri 0,70LTR
Uw waardering