Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Absolut Raspberri 0,70LTR

(0 reviews)

Absolut Raspberri wodka werd in 2004 geïntroduceerd. De hoofdingrediënten zijn Absolut Vodka en frambozen uit de Zweedse heuvels. De Absolut Raspberri is uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, in tegenstelling tot sommige andere gearomatiseerde wodka’s.

minus plus
  • Koop 6 voor € 18,45
  • Koop 12 voor € 17,85
  • Koop 18 voor € 17,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Absolut Raspberri 0,70LTR

Absolut Raspberri wordt geproduceerd in Zweden, waar het merk Absolut al sinds 1879 zijn vodka distilleert. Deze vodka wordt gemaakt van 100% wintergraan en gezuiverd bronwater, dat afkomstig is van een eigen bron. Dit zorgt voor een uitzonderlijk zuivere en gladde vodka, wat de basis vormt voor de toegevoegde frambozensmaak.

De ultieme zomerse vodka

Absolut Raspberri staat bekend om zijn natuurlijke frambozensmaak. Het biedt een zoete en fruitige smaakbeleving met een verfrissende afdronk. De frambozensmaak is subtiel en goed in balans, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende cocktails en mixdrankjes. Deze vodka is bijzonder veelzijdig als het gaat om mixen. Je kunt het gebruiken als basis voor allerlei cocktails en mixdrankjes. Het voegt een fruitige en verfrissende dimensie toe aan klassiekers zoals de Cosmopolitan, maar je kunt ook experimenteren met je eigen creaties.

Ontdek het Assortiment van Pure en Smaakvolle Vodka

Absolut Vodka heeft een uitgebreid assortiment dat zowel klassieke ongeflavourde vodka als diverse smaakvarianten omvat. Enkele populaire opties zijn Absolut Citron met citroensmaak, Absolut Vanilla met vanille smaak, Absolut Raspberri met frambozensmaak en de populair Absolut Vodka zelf. Deze variëteiten bieden tal van mogelijkheden voor het maken van diverse cocktails en drankjes.

Absolut Vodka

Absolut Vodka is een wereldberoemd Zweeds vodka merk met diepe wortels in Zweden. Het werd voor het eerst gedistilleerd in 1879 in Åhus, een stad in het zuiden van Zweden, en is sindsdien synoniem geworden voor kwaliteit en vakmanschap. Het merk staat bekend om het gebruik van zuiver bronwater uit een eigen bron in Åhus, samen met hoogwaardige wintergranen, om een vodka van uitzonderlijke zuiverheid te produceren. Bovendien heeft Absolut zich gecommitteerd aan duurzaamheid en milieubewustzijn in zijn productieprocessen. Met zijn internationale succes en diverse smaakvarianten heeft Absolut Vodka Zweden op de kaart gezet als een producent van premium vodka.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Absolut
Land Zweden
Artikelnummer 20170236G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op