Absolut Vodka Blue 0,70LTR

Absolut Vodka Blue is een Zweedse wodka die uitsluitend van natuurlijke ingrediënten gemaakt is. Deze wodka bevat geen extra toegevoegde suikers. Absolut Vodka Blue is rijk, complex en full-bodied van smaak. De vodka is glad en zacht met een duidelijk karakter van graan gevolgd door een vleugje gedroogde vruchten.
Normale prijs € 15,95 Speciale prijs € 13,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170229

Absolut Vodka Blue

Absolut Vodka Blue is een Zweedse wodka die uitsluitend van natuurlijke ingrediënten gemaakt is. Deze wodka bevat geen extra toegevoegde suikers. Absolut Vodka Blue is rijk, complex en full-bodied van smaak. De vodka is glad en zacht met een duidelijk karakter van graan gevolgd door een vleugje gedroogde vruchten. De belangrijkste ingrediënten in Absolut-Vodka zijn water en wintertarwe. Het water komt uit een diepe put in Ahus waar het beschermd is tegen onzuiverheden.

 

Absolut Vodka Original

Absolut Vodka is één van de bekendste vodka's ter wereld. In 1979 in de VS gelanceerd, heeft het, het premium vodka landschap volledig geherdefinieerd, synoniem met kunst, cultuur en het nachtleven. Door het starten van een revolutie in cocktailcreatie en het starten van een scala aan smaken die nog nooit eerder op de markt werden gelanceerd, werd Absolut Vodka een icoon in het maken van ‘vodka’.

 

Absolute vodka kopen

Absolute vodka blue kopen kan voordelig bij budgetdranken.nl. Hier kunt u enkele van de populairste smaken en producten van Absolut Vodka ontdekken, en zie zelf waarom het vandaag de dag nog steeds als de ware smaak van wodka over de hele wereld wordt beschouwd. Maak ook kennis met de overige dranken van Absolut Vodka.

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Absolut
Land Zweden
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Absolut Vodka Blue 0,70LTR
Uw waardering