Absolut Vodka Blue 4,5LTR

Absolut Vodka Blue in een fles van 4,5 liter is een mooie eyecatcher op een feest of partij. Absolut Vodka Blue heeft een rijke en volle smaak en is afkomstig uit het zuiden van Zweden. Ook in deze grote fles is het een zachte en gladde wodka en heeft het een duidelijk karakter van graan en een klein beetje gedroogde vruchten.
€ 117,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170234

Absolut Blue Vodka 4.5 liter

Absolut Vodka Blue in een fles van 4,5 liter is een mooie eyecatcher op een feest of partij. Absolute Vodka Blue heeft een rijke en volle smaak en is afkomstig uit het zuiden van Zweden. Ook in deze grote fles is het een zachte en gladde wodka en heeft het een duidelijk karakter van graan en een klein beetje gedroogde vruchten.

 

Absolut blue vodka kopen

Absolut blue vodka is gemakkelijk en snel online te bestellen bij budgetdranken.nl. Absolut Vodka heeft een alcoholpercentage van 40%, en ook de 4,5 liter fles is geïnspireerd op een 18e eeuws transparante, medicijnfles zonder label. De wodka wordt in het zuiden van Zweden geproduceerd in Ahus.

 

Absolut Vodka

Absolut Vodka is een wodka dat in Ahus, in het zuiden van Zweden, geproduceerd wordt. Absolut werd opgericht door Lars Olsson Smith in 1869. Lars Olsson Smith was een ondernemer, parlementariër en oprichter van Absolut Rent Bränvinn. Het was een inspiratie voor Absolut Vodka. Met zijn Wodka daagde Smith het drankmarketingmonopolie van de stad Stockholm uit met zijn wodka. Het werd buiten de stadsgrens verkocht tegen een lagere prijs dan het product van het monopolie. In 1917 monopoliseerde de Zweedse regering de alcoholindustrie van het land. Wodka werd vervolgens landelijk verkocht onder de naam ‘’Absolut Rent Bränvinn’’. In 1979 werd de oude naam Absolut opgepikt toen de hogere prijsklasse Absolut Vodka werd geïntroduceerd.

Meer informatie
Categorie Witte wijn
Inhoud 4,5 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Absolut
Land Zweden
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Absolut Vodka Blue 4,5LTR
Uw waardering