Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

AIX Rose

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 16,90 Normale prijs € 19,95
Speciale prijs € 32,45 Normale prijs € 34,95
Speciale prijs € 91,95 Normale prijs € 99,95
Speciale prijs € 249,50 Normale prijs € 275,00
Speciale prijs € 874,50 Normale prijs € 950,00

Proef de zomer met AIX Rosé - de favoriete rosé van velen

Aix rosé wordt gemaakt door een Nederlander. In de fantastische wijngaarden van de Provence in Frankrijk wordt de rose van AIX met veel liefde gemaakt door de enthousiaste wijnkenner en liefhebber Eric Kurver. Eric woont al meer dan 10 jaar in Frankrijk en heeft hier zijn eigen wijndomein. Oorspronkelijk Domaine La Grande Séouve, maar sinds de overname door Eric, is de naam omgedoopt in Domaine Saint Aix. Hiervandaan komt de Aix rosé, inmiddels al welbekend en met goud bekroond. Aix rosé, een heerlijk drinkbare rosé uit de Provence, heerlijk in de zomer!

Aix Rose uit de Provence

Aix Rose wordt gemaakt in de Provence. Hoog in de heuvels net ten noorden van Aix-en-Provence, weg van de hitte van de kust, vind je een reeks oude stenen poorten. Voorbij hen ligt het landgoed Maison Saint Aix. Hier zet men zich in om de essentie van dit iconische terroir vast te leggen in een premium rosé. Aix Rose wordt gemaakt voor wie wijn weet te waarderen en voor degenen die het leven weten te waarderen. Proef het zelf en bestel AIX Rose.

Aix Rose wordt gemaakt met liefde, passie en trots

AIX is een uitgebalanceerde premium Provence rosé met een typische hypnotiserende zalmroze kleur. De neus is fris en geurig, delicaat en toch jeugdig met verfijnde tonen van vers rood fruit, perzik en subtiele bloemtoetsen. Het biedt rondheid in de mond en een mooie aromatische diepte, voordat het frisheid en wat mineraliteit vindt in de lange en precieze afdronk. AIX Rosé, gemaakt met liefde, passie en trots, is elegant, genereus en heerlijk - met de kracht om elk moment van de dag moeiteloos te laten aanvoelen.

Aix Rose is als het leven: Om te delen

Aix Rose zorgt ervoor dat elke gelegenheid moeiteloos aanvoelt. Van intieme momenten samen, tot een elegant cadeau, tot het vieren van de grootste momenten van ons leven, onderscheidende AIX-flessen zijn er in elke denkbare maat - van de gewone fles van 75 cl, een magnum van AIX rose Magnum 1,5 liter of tot een Nebukadnezar van 15 liter. AIX is gemaakt om te worden gedeeld.

Aix Rose aanbieding

Aix Rose is regelmatig in de aanbieding bij Budgetwijnen.nl. Mocht u interesse hebben in meerdere dozen Aix Rose, vraag dan gerust een offerte aan. Bij afname van meerdere dozen Aix Rose hanteren wij staffelprijzen, dit kan erg interessant voor u zijn. Dus voor de Aix Rose aanbieding willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Hoe groter de afname, hoe hoger de korting.

Aix Rose magnum

Aix Rose magnum heeft een flesinhoud van 1,5 liter Aix Rose. De magnumfles is een feest om te zien, ook leuk om als cadeau weg te geven. Naast Aix Rose magnum verkopen wij ook Aix Rose 3 liter flessen, Aix Rose 6 liter flessen en zelfs Aix Rose 15 liter flessen (heel zwaar!). Ook voor de Aix Rose magnum flessen geldt hoe groter de afname, hoe interessanter de prijs voor u zal zijn. Vraag gerust een offerte aan via onze klantenservice.

Aix Rose 3 liter

Aix Rose 3 liter heeft een flesinhoud die vergelijkbaar is met maar liefst 4 standaard Aix Rose flessen (75 cl.). Aix Rose 3 liter is ideaal geschikt om bij een groot diner te schenken of tijdens een groot tuinfeest of barbecue. Over barbecue gesproken: Aix Rose is ook heerlijk bij de BBQ. Dus heeft u veel gasten, bestel dan snel de Aix Rose 3 liter via Budgetwijnen.nl (Lekker voordelig!).

Aix Rose kopen bij Budgetwijnen.nl

Aix rosé wordt gemaakt van de volgende druivensoorten: Grenache, Cincault, Carrignan en Cabernet Sauvignon. Deze combinatie zorgt voor een rosé, die heerlijk wegdrinkt en waarvan men graag een 2e fles opent. Een frisse, droge en qua kleur bijna bleke en zalmachtige rosé met een uiterst plezierige lange afdronk. In deze rosé proef je de Provence: bessenfruit, pruimen, karamel en een tikkeltje kruidig. AIX rosé heeft een evenwichtige smaak en is kort samengevat: zon en rijpheid in een wijnglas!

Rose Aix voordelig bestellen

De rose van Aix is winnaar van de gouden medaille op Concours Générale Parijs! Derde keer goud in 4 jaar tijd! Ongetwijfeld een topwijn voor een betaalbare prijs. Bestel nu Aix Rosé voor een voordelig prijs bij Budgetwijnen.nl. Wij hanteren een zeer aantrekkelijke staffelkorting bij afname van meerdere flessen. Profiteer hier snel van.