Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Celebracion

6 producten
Sorteer op

Celebracion wijn kopen

Indien u Celebracion wijn wilt kopen bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide aanbod van deze mousserende alcoholvrije wijnen. Indien u bij Budgetwijnen een bestelling plaatst van 12 flessen of bij een besteding van € 95,- vervallen de bezorgkosten binnen Nederland.

Soorten Celebracion wijn

In ons assortiment vindt u verschillende soorten Celebracion wijn waaronder de Celebracion Peach (Alcoholvrij), Celebracion White Grape (Alcoholvrij), Celebracion Apple (Alcoholvrij), Celebracion Red Grape (Alcoholvrij), Celebracion Rose (Alcoholvrij) en de Celebracion Blue (Alcoholvrij).

Celebracion Blue

Celebracion Blue is een erg populaire wijn die veelal bij ons besteld wordt als het gaat om bijvoorbeeld een babyshower. Aangezien Celebracion Blue een alcoholvrije wijn is, kan de moeder in spé gezellig meedoen met het drinken van deze alcoholvrije bubbel. Het is ook leuk om dit als alternatief te gebruiken voor het traditionele ‘beschuit met muisjes’. Of natuurlijk om erbij te drinken.

Celebracion Rose

Celebracion Rose is net zo populair als de Celebracion Blue en wordt tevens vaak gekocht voor een babyshower. Met de blauwe variant wordt er vanuit gegaan dat het om een jongetje gaat en met de Celebracion Rose wordt een meisje aangeduid. Erg leuk voor zowel de gasten als de kersverse moeder (die natuurlijk geen alcohol mag nuttigen) om zo toch op deze manier aan het feestje kan deelnemen. Uiteraard is het ook leuk om op deze manier het geslacht van de kleine op komst aan te kondigen. Of een combinatie van beide als het nog niet bekend is wat het zal gaan worden.