Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Rode wijn

17 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 4,49 Normale prijs € 5,15
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 5,75 Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 5,25 Normale prijs € 6,05
Speciale prijs € 8,25 Normale prijs € 9,50
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 6,75 Normale prijs € 7,75
Speciale prijs € 7,30 Normale prijs € 8,40
Speciale prijs € 7,30 Normale prijs € 8,40
Speciale prijs € 6,25 Normale prijs € 7,20
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85

Alcoholvrije rode wijn bestellen

Alcoholvrije rode wijn bestellen doet u voordelig en gemakkelijk bij www.budgetwijnen.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment van de lekkerste alcoholvrije rode wijn. Uiteraard gemaakt van verschillende druiven uit diverse streken van de wereld van de hoogste kwaliteit. De smaak van alcoholvrije rode wijn is over het algemeen een stuk zoeter dan normale rode wijn. Maar het is wel ‘gezonder’ dan wijn met alcohol, omdat het niet de nadelige gezondheidseffecten van alcohol bevat. Daarnaast bevat alcoholvrije wijn ook nog eens minder calorieën dan alcoholrijke wijn.

Lekkere alcoholvrije rode wijn

Tegenwoordig zijn er erg lekkere alcoholvrije rode wijnen. Dit was voorheen wel anders, maar de wijnmakers slagen er steeds beter in betere en vooral lekkere alcoholvrije rode wijn te maken. Om een lekkere alcoholvrije rode wijn goed te houden is het van belang dat nadat de fles eenmaal geopend is dit binnen 3 tot 5 dagen te consumeren. Uiteraard is het weleens goed om een tijdje geen alcohol te drinken. Nu is dit natuurlijk al vanzelfsprekend als er sprake is van zwangerschap, maar ook als u eens van plan bent een maandje of langer af te zien van alcohol en u toch een feestelijk gevoel wilt ervaren als het gaat om gezellig tafelen met vrienden of op een feestje is alcoholvrije wijn een mooi alternatief.

Soorten rode wijn alcoholvrij

Van de soorten rode wijn alcoholvrij hebben wij verschillende merken in ons assortiment waaronder het Duitse merk NOA met de NOA Shiraz en NOA Merlot, Vini Vici Cabernet Sauvignon uit Duitsland, het Spaanse Torres Natureo Tinto, Castillo de Salobrenda Rood Sin Alcohol, de Spaanse biologische Lussory Organic Red Merlot, Lussory Zero Premium Red Merlot, Lussory Zero Premium Red Tempranillo, Aldea Red Tempranillo het Franse Pierre Zero Merlot 0,0%, de Opia Cabernet Sauvignon Organic 0,0% en de Chileense populaire SinZero Reserva Cabernet Sauvignon.

Beste alcoholvrije rode wijn

De beste alcoholvrije rode wijn vindt u in ons assortiment. Uiteraard is het persoonlijk wat nu uw voorkeur betreft als het gaat om land van herkomst of welke druivensoort er gebruikt is. Kortom de beste alcoholvrije rode wijn vindt u op Budgetwijnen.nl.