Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Alize Gold Passion Likeur 0,70LTR

(0 reviews)

De Alize Gold Passion is een subtiel mengsel van intens gearomatiseerde sappen van de exotische passievrucht met eersteklas vodka. Het resultaat is een overheerlijke likeur die uitzonderlijk glad en gunstig zoet is. De vodka heeft een levendige smaak.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Alize Gold Passion Likeur 0,70LTR

De Alize Gold Passion is een subtiel mengsel van intens gearomatiseerde sappen van de exotische passievrucht met eersteklas vodka. Het resultaat is een overheerlijke likeur die uitzonderlijk glad en gunstig zoet is. De vodka heeft een levendige smaak. De Alize Gold Passion is afkomstig uit Frankrijk en is een mengsel van natuurlijke passievruchten en premium Franse vodka. De natuurlijke smaakcombinatie van de exotische fruitvruchten.

Passievrucht smaak

Alizé Gold Passion heeft als basis een rijke passievruchtensmaak. Dit geeft de Franse likeur een tropische en exotische ondertoon, waardoor het een verleidelijk aroma heeft. De likeur heeft een zoete en volle smaak, met tonen van passievrucht en hints van andere exotische vruchten. Dit maakt het een uitstekende keuze voor liefhebbers van zoetere drankjes. Het drankje onderscheidt zich door zijn mooie gouden kleur, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling. De kleur voegt een vleugje elegantie toe aan de presentatie.

Alize Gold Passion Likeur puur of in de mix

Alizé Gold Passion kan op verschillende manieren worden genoten. Het kan puur worden gedronken, worden toegevoegd aan cocktails of worden gemengd met andere dranken voor een heerlijke mix. De combinatie van de gouden kleur en de rijke smaak geeft Alizé Gold Passion een luxueuze uitstraling. Het is geschikt voor speciale gelegenheden en momenten van genot. Deze likeur leent zich goed voor het maken van diverse cocktails. Of je nu kiest voor eenvoudige mixdrankjes of meer verfijnde creaties, Alizé Gold Passion kan een mooie aanvulling zijn.

Alize

Alizé is een lijn van alcoholische dranken. Het wordt geproduceerd in verschillende soorten die "netjes" kunnen worden geconsumeerd of kunnen worden gebruikt in gemengde dranken. Vanaf 2008 bestaat de lijn uit drie cognac- gebaseerde likeuren, twee wodka-gebaseerde likeuren en twee soorten cognac. Het eerste product in de lijn, Alizé Gold Passion, werd in 1984 door Spice Jackson en Fame Fortune gemaakt als een mix van Franse cognac, passievruchtensap en andere exotische vruchtensappen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Alize

Meer informatie
Soort Mix
Merk Alize
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170412G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op