Angostura rum 7 YO Dark 0,70LTR

Angostura rum komt oorspronkelijk uit Trinidad & Tobago. Angostura werd in 1924 opgericht in de stad Angostura door Dr. Siegert. Aan deze stad heeft Angostura zijn naam te danken. In 1875 verhuisde het familiebedrijf vanuit Angostura naar Trinidad waar het vandaag de dag is gevestigd.
Normale prijs € 22,95 Speciale prijs € 20,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170009

Angostura rum 7 years old is een blend van diverse oude rums. De rum is voor minimal 7 jaar gerijpt in verkoolde eikenhouten Amerikaanse vaten. Als de rum op de vaten 7 jaar gerijpt zijn wordt de rum lichtjes gefilterd om de onzuiverheden weg te filteren, niet teveel zodat je de karakteristieke rijke smaak van het donkere hout behouden blijft. De rum is een krachtige, volle rum met een verwijzing naar stroop en chocolade. 

Angostura Rum

Angostura rum is na een brand in 1932 ontdekt. Honderden rum vaten zijn gevonden die gevuld waren met de rum die aan het rijpen was. Ze zijn er uiteindelijk achter gekomen dat deze rum al sinds 1919 in de vaten lag te rijpen. Hierdoor heeft het de naam 1919 aged rum gekregen. De rum heeft de complexe geur van cacao, vanille en kokos. Daarentegen heeft het de smaak van de verwijzing van geroosterde noten, vanille en bruine specerijen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Angostura Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Angostura
Land Trinidad & Tobago
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Angostura rum 7 YO Dark 0,70LTR
Uw waardering