Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Antares

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,59 Normale prijs € 6,45
Speciale prijs € 5,59 Normale prijs € 6,45
Speciale prijs € 5,59 Normale prijs € 6,45
Speciale prijs € 5,59 Normale prijs € 6,45
Speciale prijs € 5,59 Normale prijs € 6,45
Speciale prijs € 5,59 Normale prijs € 6,45

Antares wijn

Antares wijn kopen

Wilt u Antares wijn kopen? Bekijk dan ons assortiment voor een uitgebreid aanbod van deze prachtige kwalitatief hoogwaardige wijnen uit Chili. Ontdek deze prachtige wijnen van de beste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Indien u 12 flessen bij ons bestelt, vervallen de verzendkosten binnen Nederland. Wij werken samen met een grote pakketdienst die bij u aan huis levert. Belangrijk is dat u goede opslagruimte heeft voor de wijnen, om zo de wijnen zo lang mogelijk goed te houden. Dit betekent uit direct zonlicht plaatsen en het liefst op een constante (liefst koele) temperatuur. Antares wijn is erg populair als het gaat om Nieuwe Wereld wijnen. We spreken hierbij over een erg populaire wijn van hoge kwaliteit die wij zeer scherp kunnen aanbieden. Wij hebben goede banden met onze leveranciers en volgen de landelijke trends en ontwikkelingen op de voet waardoor wij scherp kunnen inkopen en daar profiteert u als klant uiteraard van mee.

Soorten Antares wijnen

Van het merk Antares zijn er diverse soorten wijnen. Namelijk rode wijn, witte wijn en rose wijn. Er zijn verschillende soorten druiven waarvan de Antares wijnen gemaakt worden zoals van de Carmanere druif, de Merlot, Chardonnay, Cabernet Sauvignon en de Sauvignon Blanc druif.

Antares Chardonnay

Antares Chardonnay wordt gemaakt van de Chardonnay druif, afkomstig uit de Maule Vallei in Chili. Antares Chardonnay is kenmerkend door rijp en zacht citrusfruit met lichte houttonen. Dit past erg goed bij borrelhapjes, wit vlees en gevogelte gerechten.

Antares Sauvignon Blanc

Antares Sauvignon Blanc wordt gemaakt van de Sauvignon Blanc druif uit Central Valley in Chili. De wijn bevat aroma’s van meloen, peer, citrus en kruisbessen. Antares Sauvignon Blanc is erg lekker om te drinken bij frisse salades, schaal & schelpdieren en bij visgerechten.

Antares Carmenere

Antares Carmenere is een rode wijn en die wordt gemaakt van de Carmenere druif uit het Chileense Central Valley. De Carmenere druif is nauw verwant aan de Merlot druif en wordt vrijwel alleen in Chili verbouwd. De Antares Carmenere is vol en zacht van smaak en past erg goed bij tapas, rood vlees en pizza & pasta gerechten.

Antares Merlot

Antares Merlot wordt gemaakt van de Merlot druif en is tevens afkomstig uit Central Valley in Chili. Deze volle, fruitige en zachte wijn bevat aroma’s van aardbeien, kersen en kaneel. Antares Merlot is dan ook erg lekker om te drinken bij borrelhapjes, pizza & pasta en tapas gerechten.