Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

d'Arenberg Wijnen

15 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 15,55 Normale prijs € 17,90
Speciale prijs € 15,55 Normale prijs € 17,90
Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 45,95
Speciale prijs € 15,55 Normale prijs € 17,90
Speciale prijs € 13,50 Normale prijs € 15,55
Speciale prijs € 21,50 Normale prijs € 24,75
Speciale prijs € 15,50 Normale prijs € 17,85
Speciale prijs € 13,50 Normale prijs € 15,55
Speciale prijs € 14,30 Normale prijs € 16,45
Speciale prijs € 15,75 Normale prijs € 18,10
Speciale prijs € 10,25 Normale prijs € 11,80
Speciale prijs € 10,25 Normale prijs € 11,80
Speciale prijs € 10,25 Normale prijs € 11,80
Speciale prijs € 10,25 Normale prijs € 11,80

d' Arenberg

Wijnhuis d’Arenberg

d’Arenberg is een wijnhuis met een rijke historie en een reputatie voor kwaliteit die teruggaat tot 1912, toen ze 78 hectare wijngaarden kochten in de regio McLaren Vale in Australië. Sinds de eerste oogst in 1959 is het altijd het handelsmerk van d’Arenberg gebleven. Wat opvalt aan deze wijnen zijn de opmerkelijke namen op de flessen, elk met een eigen anekdote en een uniek verhaal.

In de wijngaarden van d’Arenberg worden talloze druivensoorten verbouwd, waaronder Shiraz, Grenache, Mourvèdre, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot en Tempranillo voor rode wijnen en Riesling, Chambourcin, Viognier, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Marsanne en Roussanne voor witte wijnen. Het is deze diverse aanpak die het mogelijk maakt om wijnen van topkwaliteit te produceren die zowel de pers als wijnliefhebbers van over de hele wereld aanspreken.

D’Arenberg heeft door de jaren heen veel erkenning gekregen voor hun werk in de wijnindustrie. Ze hebben talloze internationale prijzen gewonnen en worden erkend als een van de meest toonaangevende wijnhuizen in Australië en de wereld.

De perfecte smaak van d'Arenberg's Footbolt Shiraz

De d'Arenberg The Footbolt Shiraz is gemaakt van 100% Shiraz druiven die afkomstig zijn van verschillende wijngaarden in McLaren Vale, Australië. De druiven worden met de hand geplukt en vervolgens gefermenteerd met natuurlijke gisten in open fermentoren. Na de fermentatie ondergaat de wijn een rijping van 12 maanden in Amerikaanse en Franse eikenhouten vaten, waarbij een deel van de vaten nieuw is en een deel gebruikt.

Het unieke aan deze wijn is dat het vernoemd is naar de beroemde racepaard The Footbolt, waarvan de oorspronkelijke stal nog steeds te vinden is op het d'Arenberg wijngoed. Het paard won in 1912 de Australische Cup en was eigendom van Joseph Osborn, de grootvader van de huidige wijnmaker Chester Osborn.

De Footbolt Shiraz heeft vele onderscheidingen ontvangen, waaronder een gouden medaille op de Decanter World Wine Awards en een score van 90 punten van Robert Parker's Wine Advocate. Het is een wijn die zich goed leent voor rijping op de fles, waardoor het nog meer complexiteit en diepte kan ontwikkelen.

In combinatie met kruidige gerechten zoals lamsvlees of een goed gevulde pasta, komt de Footbolt Shiraz perfect tot zijn recht. Deze wijn is een echte aanrader voor liefhebbers van krachtige en volle wijnen met een mooie balans tussen fruit en kruiden.

d’Arenberg Wijn bestellen bij Budgetwijnen.nl

Bij onze online winkel kunt u terecht voor een ruime selectie d’Arenberg wijnen tegen aantrekkelijke prijzen. Profiteer van onze aanbieding door minimaal 12 flessen te bestellen en maak gebruik van gratis verzending binnen Nederland. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, verpakt in stevige verzenddozen om eventuele schade tijdens transport te voorkomen. U ontvangt vooraf een trackingnummer, zodat u altijd op de hoogte bent van de bezorgstatus van uw pakket. Ontdek en bestel nu de heerlijkste d’Arenberg wijnen op een eenvoudige en betaalbare manier in onze online winkel.