Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Artimone wijnen

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,90 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 6,70 Normale prijs € 7,70
Speciale prijs € 6,70 Normale prijs € 7,70

Wijnhuis Artimone wijnen

Het wijnhuis van Artimone is afkomstig van het Italiaanse eiland Sicilië. Dit eiland is één van de grondleggers van wijnbouw van over de hele wereld en heeft zelfs het grootste oppervlak van wijngaarden van heel Italië. Voor het productieproces wordt gebruik gemaakt van veel moderne technieken, toegepast met in achtneming van jarenlange kennis en ervaring. Zij produceren zowel rode als witte wijnen, die zij zo produceren dat dit een breed publiek aanspreekt zonder concessies te doen aan de smaak.

Aanrader: Artimone Negroamaro

Artimone Negroamaro is een rode wijn afkomstig uit Italië. De kleur is diep rood met paars aan de randen. Een intens bouquet van rode bessen en zoethout zet zich voort in de soepele smaak, aangevuld met kruidige impressies. Dit is een uitstekende wijn om jong te drinken, maar als de wijn nog iets langer rijpt krijgt het een fluweelzacht randje.

Artimone wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Artimone wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!