Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Astoria 9.5 Cold Wine PINK

Astoria 9.5 Cold Wine PINK

Normale prijs € 14,95

Budgetprijs € 11,90

  • Koop 12 voor € 11,75 per fles   
  • Koop 24 voor € 11,60 per fles   
    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 12 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

De Astoria 9.5 Cold Wine PINK is een bijzondere wijn van Astoria. De druiven van deze wijn worden een paar dagen voordat ze volledig zijn gerijpt geoogst. Hierdoor blijft het suikergehalte laag, de zuurgraad hoog en het aroma fruitiger.
Snelle levering, uitstekende wijnen en fijn
contact met de klantenservice over de leverdatum!

Merle de Vries - Den Haag

Details

De Astoria 9.5 Cold Wine PINK is een bijzondere wijn van Astoria. De druiven van deze wijn worden een paar dagen voordat ze volledig zijn gerijpt geoogst. Hierdoor blijft het suikergehalte laag, de zuurgraad hoog en het aroma fruitiger.

Een traditionele wijnbereiding wordt gevolgd, met zachte persing en gedeeltelijk koude maceratie. Fermentatie treedt op bij ongeveer 10/12 graden met speciaal geselecteerde gisten, om een zeer aromatische en intens aroma te bereiken. In volle gisting, wordt de most direct verhuisd naar een druktank voor de tweede gisting en de toevoeging van een kleine hoeveelheid wijn gemaakt van rode druiven. Door deze toevoeging en korte maceratie periodes, verkrijgt deze mousserende wijn zijn veel gevraagde kleur en timbre.

Om de sterkte en de ontwikkeling van het zeer bijzondere aroma dat deze mousserende wijn kenmerkt te verhogen, wordt een fermentatieproces uitgevoerd, voor de duur van 35/40dagen, bij een lage temperatuur. Daarnaast stimuleert de wijnmaker de vorming van stoffen die de structuur en diepte geven aan de wijn, en compenseert zodoende het lage alcoholgehalte met behoud van een perfecte balans van smaak. Nadat de tweede gisting is voltooid, wordt de mousserende wijn verfijnd op fijne droesem voor 30/40dagen, om uiteindelijk de organoleptische (iedere eigenschap van een produkt die kan worden waargenomen met de zintuigen) eigenschappen te verrijken en te voltooien. Vlak voor het bottelen wordt een klein percentage van de most van fijne aromatische druiven toegevoegd om de balans van de wijn, de smaak en het boeket te voltooien.

Met andere woorden "Raise your Glass" En kun je nu echt niet kiezen tussen de cold wine 9.5 of de cold wine 9.5 PINK, dan neem je ze toch gewoon allebei!

Ook bij ons verkrijgbaar in 20 cl. - 150 cl. - 300 cl. (Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij doen u graag een scherp voorstel).

Nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Aanvullende Informatie

Wijnland Italië
Wijnstreek Veneto
Jaar Nee
Alcoholpercentage 9,5%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie Salades, Tapas, Vis, Wit vlees
Drinkmoment(en) Aperitief, Diner, Iets te vieren, Op het terras

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning