Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Aubert & Mathieu

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 12,95
Normale prijs € 14,90
Speciale prijs € 12,85
Normale prijs € 14,90
Speciale prijs € 12,85
Normale prijs € 14,90
Speciale prijs € 11,65
Normale prijs € 13,40
Speciale prijs € 11,65
Normale prijs € 13,40

Aubert & Mathieu

Over Aubert & Mathieu

Aubert & Mathieu is een opmerkelijk wijnproject dat voortkomt uit de gedeelde passie en visie van twee Franse vrienden die vastbesloten zijn om de wereld van wijnproductie en consumptie te transformeren. Met een moderne en toegewijde benadering streven ze ernaar om wijnen te creëren die de beste terroirs van de Languedoc Roussillon-regio tot hun recht laten komen. De wijnen van Aubert & Mathieu worden gekenmerkt door een unieke stijl die een perfecte balans vindt tussen frisheid, fruitige verleiding en respect voor de eigenheid van de terroirs.

Kwaliteit staat bij Aubert & Mathieu hoog in het vaandel, en ze zijn trots op hun vrolijke en non-conformistische benadering. Ze zijn toegewijd aan het creëren van wijnen die niet alleen van uitstekende kwaliteit zijn, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst. In lijn met deze visie hechten ze veel belang aan CO2-neutraal opereren, het behoud van lokale biodiversiteit, zinvolle wijnbouwpraktijken en ecologisch ontworpen verpakkingen. Ze zien zichzelf als bouwers van de wereld van morgen, vandaag.

Aubert & Mathieu Amy Grenache Syrah

Aubert & Mathieu Amy Grenache Syrah is een uitzonderlijke rode wijn die het karakter en de kwaliteit belichaamt waar Aubert & Mathieu bekend om staat. Deze wijn is afkomstig uit de prachtige wijnstreek Languedoc-Roussillon in Frankrijk, waar de combinatie van een gunstig klimaat en diverse terroirs zorgen voor wijnen van uitmuntende kwaliteit.

De Amy Grenache Syrah is gemaakt van een zorgvuldig geselecteerde blend van Grenache- en Syrah-druiven. Deze druivenvariëteiten gedijen uitstekend in de regio en dragen bij aan de unieke smaakprofiel van deze wijn. Bij het proeven van deze rode wijn ervaart u een vol en krachtig smaakpalet, gekenmerkt door rijp rood fruit, kruidige tonen en een zijdezachte textuur. Het is een wijn die uitnodigt tot genieten en perfect samengaat met smaakvolle gerechten zoals sappig rood vlees, hartige pizza's en rijke pastagerechten.

De fles Aubert & Mathieu Amy Grenache Syrah heeft een inhoud van 75 CL, wat ongeveer gelijkstaat aan zes glazen wijn. Dit maakt het ideaal voor zowel intieme diners als gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Bovendien kunt u de wijn bestellen in een meervoud van zes flessen, zodat u altijd voldoende voorraad heeft om te delen en te genieten.

Met Aubert & Mathieu kunt u erop vertrouwen dat u een wijn van uitzonderlijke kwaliteit in handen heeft. Het wijnhuis staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en respect voor het terroir. Ze streven naar duurzame wijnbouwpraktijken en hebben aandacht voor het behoud van lokale biodiversiteit. Bovendien hebben ze oog voor detail, zelfs tot in de verpakking van de wijn, die ecologisch ontworpen is.