Aurum Sinasappel Likeur 0,70LTR

De Aurum Sinaasappel Likeur wordt sinds 1925 gedestilleerd in Pescara. Het is een zoete Italiaanse likeur die gemaakt is van brandewijn met een citrusfruit-infusie. De naam is afgeleid van de Latijnse woorden aurum, dit betekent goud. en aurantium betekend oranje fruit. De likeur heeft een alcoholpercentage van 40%

€ 19,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170424

De Aurum Sinaasappel Likeur wordt sinds 1925 gedestilleerd in Pescara. Het is een zoete Italiaanse likeur die gemaakt is van brandewijn met een citrusfruit-infusie. De naam is afgeleid van de Latijnse woorden aurum, dit betekent goud. en aurantium betekend oranje fruit. De likeur heeft een alcoholpercentage van 40%.

Aurum

Aurum is een sterke likeur die gemaakt wordt in Italië, sinds 1925. Het bedrijf is opgericht door Amedeo Pomillio die ook deze naam aan deze likeur heeft gegeven, met dank aan dichter en schrijver Gabriele D’Annunzio, die refereerde aan de oud Romeinse oorsprong van het recept. De naam Aurum is afgeleid van het Latijnse woord, dat goud betekent en ‘aurantium’, dat sinaasappel betekent.

Maak ook kennis met de overige dranken van Aurum

Meer informatie
Categorie Mix
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Aurum
Land Italië
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Aurum Sinasappel Likeur 0,70LTR
Uw waardering