Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Aviva wijnen

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,19 Normale prijs € 10,55
Speciale prijs € 9,19 Normale prijs € 10,55
Speciale prijs € 9,19 Normale prijs € 10,55
Speciale prijs € 9,19 Normale prijs € 10,55

Spaanse Aviva Glitterwijnen

De Aviva glitterwijnen worden gemaakt door het Spaanse wijnhuis Bodegas Torre Oria. De verrassende en feestelijke glitterbubbels van Aviva zijn licht mousserend met een laag alcoholpercentage van 5,5%. Bij het schudden van de fles ontstaat een zeer magisch effect! De naam Aviva is afkomstig van het Spaanse woord ‘Avivar’ wat betekend intensiveren, opvrolijken en ontstressen. En dat zijn ook precies de woorden die goed passen bij de feestelijke glitterwijnen van Aviva. Shake it and cheers!

Glitter bubbels met magische twist

Glitterwijn ziet er in de fles uit als ‘normale’ mousserende wijn, maar de ‘normale’ wijn veranderd in glitter bubbels als we de fles schudden. De wijn en glitters komen samen en zorgen voor een fraai en magisch effect. Schenk de glitter bubbels in een champagne flûte, nodig wat vriendinnen uit en geniet van de heerlijke fruitige en lichtzoete smaak. Glitterwijn is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder Aviva Rose, Aviva Blauw, Aviva Gold en Aviva Pink Gold.

Bekijk ook onze overige glitterwijnen

Aviva Glitterwijn bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Aviva wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!