Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bacardi 8 Years Old 0,70LTR

(0 reviews)
Bacardi 8 years old rum heeft gerijpt op zorgvuldig geselecteerde eikenhouten vaten voor meer dan acht jaar. Bacardi 8 years old is een zachte, rijke en zeer smaakvolle rum met aroma’s van gedroogde pruimen, dadels, vanille en karamel.
minus plus
  • Koop 6 voor € 26,60
  • Koop 12 voor € 26,00
  • Koop 18 voor € 25,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi 8 Years Old 0,70LTR

Bacardi 8 years old rum heeft gerijpt op zorgvuldig geselecteerde eikenhouten vaten voor meer dan acht jaar. Bacardi 8 years old is een zachte, rijke en zeer smaakvolle rum met aroma’s van gedroogde pruimen, dadels, vanille en karamel. De Bacardi 8 years old is een mooie golden rum waarvan zowel puur als in de mix volop genoten kan worden.

De rijke ervaring van acht jaar gerijpte elegantie

Bacardi 8 Years Old 0,70LTR is een buitengewone rum die het resultaat is van acht jaar zorgvuldig rijpen in eikenhouten vaten. Deze rum belichaamt de tijd, toewijding en expertise die nodig zijn om een spirit te creëren met diepte en complexiteit. Een fles Bacardi 8 Years Old 0,70LTR is een indrukwekkend cadeau voor rumliefhebbers en diegenen die willen genieten van de verfijning van een premium aged rum. De elegante verpakking en het etiket weerspiegelen de kwaliteit van de inhoud.

Bacardi Rum

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170006G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op