Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bacardi Carta Blanca 0,35LTR

(0 reviews)
Bacardi Carta Blanca is een kristalheldere rum met een subtiele, droge smaak. Rum wordt vervaardigd uit het onderste gedeelte van de suikerrietstengel. Door het riet fijn te hakken en te walsen, ontstaat er een donkere siroop.
minus plus
  • Koop 6 voor € 9,10
  • Koop 12 voor € 8,80
  • Koop 18 voor € 8,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Carta Blanca

Bacardi Carta Blanca is een kristalheldere rum met een subtiele, droge smaak. Rum wordt vervaardigd uit het onderste gedeelte van de suikerrietstengel. Door het riet fijn te hakken en te walsen, ontstaat er een donkere siroop. Die wordt vervolgens gecentrifugeerd waardoor de suikerkristallen zich afscheiden. Wat overblijft is zuivere 'melasse', de basis van rum.

Dé klassieke witte rum met eindeloze mogelijkheden

Bacardi Carta Blanca is een iconische witte rum die synoniem staat voor kwaliteit, traditie en veelzijdigheid. Als een van 's werelds meest herkenbare en geliefde rummerken, heeft Bacardi Carta Blanca een erfenis die teruggaat tot 1862 en blijft het een populaire keuze in bars en huishoudens over de hele wereld. 

Compacte fles, grote mogelijkheden

De 0,35 liter fles Bacardi Carta Blanca is ideaal voor mensen die onderweg zijn en graag van de kwaliteit van Bacardi willen genieten, zelfs als ze onderweg zijn. Het compacte formaat maakt het perfect voor reizen en speciale gelegenheden. Uiteraard is de Bacardi Carta Blanca ook verkrijgbaar in varianten als 1 liter of 1,5 liter

Bacardi Carta Blanca mixen

Een van de grootste troeven van Bacardi Carta Blanca is de veelzijdigheid. Deze rum is ideaal voor het maken van klassieke cocktails zoals de Mojito, de Daiquiri en de Piña Colada. Het is ook een essentieel ingrediënt in talloze andere drankjes en mixdrankjes.

Bacardi Carta Blanca is heerlijk in de mix met cola, deze mix staat ook wel bekend als de 'Baco'. Deze mix is al meer dan een eeuw geleden ontstaan in Havana. Deze welbekende mix wordt als volgt gemaakt:

  1. Vul een glas met ijs.
  2. knijp een stukje limoen uit bij in het glas.
  3. Voeg dan 50 ml Bacardi Carta Blanca in het glas.
  4. Vul het glas vervolgens aan met cola.
  5. Mix het geheel.
  6. Proost!

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170033G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op