Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bacardi Limon 1LTR

(0 reviews)
Bacardi Limon is een mix van Bacardi rum en natuurlijke aroma’s van citrus. De flavoured rum is een explosie van sprankelend en fris citrusfruit. De drank is heerlijk om ijskoud te drinken.
minus plus
  • Koop 6 voor € 19,25
  • Koop 12 voor € 18,65
  • Koop 18 voor € 18,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Limon 1LTR

Bacardi Limon is een mix van Bacardi rum en natuurlijke aroma’s van citrus. De flavoured rum is een explosie van sprankelend en fris citrusfruit. De drank is heerlijk om ijskoud te drinken. Bacardi Limon kan worden geserveerd met een schijfje limoen en ijsblokjes voor een frisse smaakexplosie.

Bij de meeste rum met cola cocktails worden vaak partjes limoen of citroen uitgeknepen. Bij deze Bacardi Limon zit de citrussmaak al in de rum verwerkt. Nadat Don Facundo Bacardi Masso met zijn familie door bleef zoeken om hun rum nog beter te maken, waren zij de eerste die een rum met citrusaroma’s op de markt brachten. Nog steeds blijft Bacardi niet stil zitten en proberen blijvend hun rum te verbeteren.

Bacardi Limon Rum cocktail

Voor een perfecte cocktail met Bacardi Limon heeft u nodig: 50 ml Bacardi Limon, 100 ml cola, IJsblokjes.
Vervolgens volgt u de volgende stappen:

  1. Vul een glas met ijsblokjes. 
  2. Voeg de 50 ml Bacardi Limon toe aan het glas met ijsblokjes.
  3. Vul vervolgens het glas aan met 100 ml Cola.
  4. Proost!

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170022G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op