Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bacardi Spiced 0,70LTR

(0 reviews)
De Bacardi Spiced is een kruidige rum en de vervanger van Bacardi Oakheart. De rum is rokerig en kruidig van smaak. Doordat het product minstens 1 jaar heeft gerijpt in verschroeide eikenhouten vaten komt het de smaak ten goede.
minus plus
  • Koop 6 voor € 15,45
  • Koop 12 voor € 14,85
  • Koop 18 voor € 14,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Spiced

De Bacardi Spiced is een kruidige rum en de vervanger van Bacardi Oakheart. Doordat het product minstens 1 jaar heeft gerijpt in verschroeide eikenhouten vaten komt het de smaak ten goede. Hierdoor heeft het een stevige smaak.

De kruidige verleiding van Bacardi

Bacardi Spiced is een opwindende en kruidige rum die de rijke traditie van Bacardi naar nieuwe hoogten tilt. Deze rum biedt een intrigerende smaakervaring met een zorgvuldig uitgebalanceerd palet van kruiden en specerijen, en is een eerbetoon aan het vakmanschap van Bacardi. Bacardi Spiced heeft een complexe smaak met tonen van vanille, kaneel, nootmuskaat en een vleugje rokerigheid. Het biedt een harmonieuze balans tussen kruidigheid en zoetheid, met een warme en robuuste afdronk.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter of 1,5 liter biedt Bacardi Spcied je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Bacardi Spiced mix

De veelzijdigheid van Bacardi Spiced maakt het geschikt voor het maken van een scala aan cocktails. Probeer het in drankjes zoals de Spiced Old Fashioned en de Spiced Mojito. De Bacardi Spiced is ook erg goed in de mix met cola. Voor deze mix is 50 ml Bacardi Spiced nodig en 150 ml Cola. Vervolgens vul je een glas met ijs, doe hier de 50 ml Bacardi Spiced en de Cola bij. Roer de mix zachtjes door. Proost!

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170025G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op