Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bacardi Spiced Liter

(0 reviews)

Bacardi Spiced Liter is rokerig en kruidig van smaak. Dit komt omdat het minstens 1 jaar heeft gerijpt en doordat er een geheime houtskoolfiltering aan toe is gevoegd. De Bacardi Spiced Liter heeft een stevige smaak en bevat tonen van vanille, kaneel en nootmuskaat.

  • Koop 6 voor
    € 20,20
  • Koop 12 voor
    € 19,60
  • Koop 18 voor
    € 19,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Spiced Liter

Bacardi Spiced Liter is rokerig en kruidig van smaak. Dit komt omdat het minstens 1 jaar heeft gerijpt en doordat er een geheime houtskoolfiltering aan toe is gevoegd. De Bacardi Spiced Liter heeft een stevige smaak en bevat tonen van vanille, kaneel en nootmuskaat. Hierdoor is het een kruidige rum geworden.

Bacardi Spiced mix

Bacardi Spiced is de vernieuwde versie van de Bacardi Oakheart. De rum is door de maestro’s de Ron Bacardi met de hand vakkundig geblend. Bacardi Spiced is het beste te drinken met veel ijs en een beetje cola. Voor een frisse smaak kunt u een stukje limoen toe te voegen.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1,5 liter biedt Bacardi Spcied je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170026G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op