Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bacardi Pineapple 1LTR

(0 reviews)
Bacardi Pineapple is gemaakt van Bacardi Rum, waarbij natuurlijke ananasaroma's zijn toegevoegd. Door de exotische smaak wordt deze drank voornamelijk gezien als een typisch zomerdrankje. Door één deel Bacardi Pineapple te combineren met drie delen sinas en een aantal ijsblokjes beleef je de ultieme smaaksensatie.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Pineapple

Bacardi Pineapple bestaat uit een mix van Bacardi Rum en natuurlijke ananasaroma's. De drank heeft een heldere kleur en is verpakt in een mooie, unieke fles. Bacardi Pineapple staat voor velen bekend als een echt zomerdrankje. Deze drank is door zijn unieke smaak, niet te vergelijken met andere "spirit" dranken.

 

Bacardi Pineapple Mix

De Bacardi Pineapple ligt erg goed in de mix met sinas. Het is een exotische en zoete mix maar met een frisse smaak van deze rum. Voor deze mix heb je 50 ml Bacardi Pineapple nodig, 100 ml sinas en ijsklontjes. Vul een glas met de ijsklontjes en voeg de 50ml Bacardi Pineapple toe. Vervolgens moet het geheel worden gemixt met de 100ml sinas.

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170029
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op