Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bacardi Razz 0,70LTR

(0 reviews)
Bacardi Razz is een rum waaraan natuurlijke aroma’s van frambozen zijn toegevoegd. De smaak is fris door de fruitige aroma's en is niet te vergelijken met welke spirit dan ook. Deze drank heeft een heldere kleur en is verpakt in een unieke onderscheidende fles.
 • Koop 6 voor
  € 15,20
 • Koop 12 voor
  € 14,60
 • Koop 18 voor
  € 14,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Razz 0.70Ltr

Bacardi Razz is een flavoured rum waaraan natuurlijke aroma’s van frambozen zijn toegevoegd. De smaak is fris door de fruitige aroma's en is niet te vergelijken met welke spirit dan ook. Deze rum heeft een heldere kleur en is verpakt in een unieke onderscheidende fles.

De levendige fusion van frambozen en rum

Bacardi Razz is een levendige rum die doordrenkt is met de verleidelijke smaak van sappige frambozen. Deze heerlijke rum biedt een opwindende combinatie van fruitige zoetheid en de kwaliteit van Bacardi-rum. Bacardi Razz heeft een heldere en intense frambozensmaak die je smaakpapillen betovert. Het biedt een zoete en fruitige smaak met een vleugje frisheid.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Bacardi Razz je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Bacardi Razz cocktail

Met deze Bacardi Razz kan ook de overheerlijke cocktail Mojito Razz gemaakt worden. Om deze cocktail zelf te kunnen maken kunt u het onderstaande recept volgen:

Ingrediënten:

 • 30 ml Bacardi Razz
 • 30 ml Bruiswater
 • Sap van een halve limoen 
 • Munt
 • Frambozen

Stappen:

 1. Vul een glas met ijs. 
 2. Voeg het vers geperste sap van de halve limoen in het glas. 
 3. Vervolgens moet de Bacardi Razz en het bruiswater toegevoegd worden.
 4. Mix de drank goed.
 5. Garneer het geheel af met munt en frambozen 
 6. Proost!

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170030G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op