Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bacardi Razz 1LTR

(0 reviews)
Een combinatie van Bacardi rum met daaraan toegevoegd natuurlijke aroma’s van frambozen dat is Bacardi Razz. Door de fruitige aroma’s is de smaak van deze Bacardi Razz verfrissend. De drank is verpakt in een unieke fles en is het helder van kleur.
minus plus
  • Koop 6 voor € 19,25
  • Koop 12 voor € 18,65
  • Koop 18 voor € 18,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Razz 1LTR

Een combinatie van Bacardi rum met daaraan toegevoegd natuurlijke aroma’s van frambozen dat is Bacardi Razz. Door de fruitige aroma’s is de smaak van deze Bacardi Razz verfrissend. De flavoured rum is verpakt in een unieke fles en is het helder van kleur.

Bacardi Razz in de mix

De veelzijdigheid van Bacardi Razz maakt het geschikt voor een breed scala aan cocktails. Probeer het in opwindende drankjes zoals de Razz Daiquiri, de Razz Mojito of gewoon met bruisend water en een schijfje limoen voor een verfrissende Razz Spritz. De rum bevat een alcoholpercentage van 32%.

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170031G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op