Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Baquba Premium Blanco 1LTR

(0 reviews)

Baquba Premium Blanco is een heerlijke witte rum. Met deze rum zijn verschillende cocktails te maken. Op internet staan vele recepten om heerlijke cocktails te maken met deze rum. Deze rum is natuurlijk ook puur te drinken voor wie wil genieten van de originele Baquba smaak.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Baquba Premium Blanco is een doorzichtige witte rum. Door het blenden van vele mooie vaten rum uit het Caribisch gebied heeft deze rum een kristalheldere kleur en een bijzonder fijne en zachte smaak. Door verschillende soorten oude rum te gebruiken krijgt Baquba een fijnere en zachtere smaak. Deze frisse en heldere smaken maken de rum speciaal.

Baquba Rum

Baquba is gelegen in het Caribisch gebied die bekend staat om haar vele soorten rum en vele smakenvariaties. Vandaar dat ze opzoek zijn gegaan naar de ideale samenstelling van onze blended Baquba rum. De rum soorten die verwerkt zijn in Baquba Rum Blanco, zijn alle minstens 5 jaar oud. Want hoe ouder de rum, hoe intenser de smaak. Sommige zijn zelfs gerijpt met een lager percentage alcohol dan de andere. Ook de vaten die gebruikt worden zijn bijzonder. Deze oude bourbonvaten brengen hun smaak en geur over op de rum. Tot slot voegt ook het Caribische klimaat veel toe aan de eigenzinnige smaak van Baquba rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Baquba Rum.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Baquba
Land Caraïben
Artikelnummer 20170035
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op