Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Barramundi

8 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,25
Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 7,25
Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 7,25
Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 7,25
Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 7,25
Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 7,25
Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 7,25
Normale prijs € 8,00

Barramundi 

Over Barramundi

Barramundi is een wijn afkomstig van de Murray Darling streek in Victoria, Australië, waar de samenvloeiing van twee van de grootste rivieren van het land zorgt voor een constante watertoevoer. Dit is van essentieel belang omdat er in het groeiseizoen nauwelijks regen valt en de druivenstokken afhankelijk zijn van deze constante waterbron om te kunnen overleven. De regio staat bekend om zijn oneindige zonnige dagen en de kwaliteit van de grond die bijdraagt aan de rijke, rijpe bessensmaak van de druiven.

In 1990 introduceerde het bedrijf Barramundi zijn wijn voor het eerst op de Australische markt. Het assortiment bestond destijds uit twee blends met extravagante labels, ontworpen door de iconische Australische kunstenaar Ken Done. Twee jaar later werd het bedrijf ook actief op de Britse markt en in 2003 groeide het assortiment uit tot zeven wijnen, inclusief handige flessen van 250 ml, perfect voor spontane avonturen.

Tegenwoordig heeft Barramundi zijn jaren negentig uitstraling afgezworen en een nieuwe branding geïntroduceerd die het echte Australië belichaamt: vrolijk, vriendelijk en avontuurlijk. Barramundi is de perfecte wijn om te genieten tijdens warme, zonnige dagen of tijdens een lang weekend waarbij men wil ontspannen en het zorgeloze karakter van Australië wil vieren.

De Barramundi Chardonnay:

Barramundi Chardonnay is een verfijnde witte wijn afkomstig uit de Murray-Darling wijnstreek in Australië. Gemaakt van 100% Chardonnay druiven, heeft deze wijn een fruitig en verfrissend smaakprofiel met aroma's van tropisch fruit en citroen. De wijn heeft een alcoholgehalte van 13,5% en is gebotteld in een fles van 750 ml.

De Barramundi Chardonnay is een perfecte begeleider bij visgerechten en schaal- en schelpdieren. De wijn komt het best tot zijn recht wanneer geserveerd bij een temperatuur van 8-10°C.

Met zijn heldere gele kleur en fruitige aroma's is de Barramundi Chardonnay een uitstekende keuze voor liefhebbers van fruitige witte wijnen. De jaargang van 2020 heeft een uitstekende reputatie en is daarom zeker het proberen waard. Of het nu gaat om een zomerse barbecue, een feestelijk diner of gewoon om te genieten van een glas wijn, de Barramundi Chardonnay zal zeker niet teleurstellen.

Barramundi Bestellen bij Budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl bieden wij een ruime selectie van heerlijke wijnen, waaronder de Barramundi. Wij bieden gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, wat het nog makkelijker maakt om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, zodat u thuis kunt genieten van de meest smaakvolle en betaalbare wijnen die er zijn. Ontdek nu onze website en plaats uw bestelling.