Beefeater 24 Gin 0,70LTR

Beefeater 24 Gin wordt gedistilleerd in het midden van Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Deze drank is zeer geliefd onder de bevolking. De gin heeft een alcoholpercentage van 45 %, waardoor hij net iets sterker is dan de andere Beefeater-varianten. Plantaardige ingrediënten zoals zoethout, jeneverbes en amandelen worden 24 uur lang toegevoegd aan het graanbeslag om een zo puur mogelijke smaak te krijgen.

Normale prijs € 25,95 Speciale prijs € 23,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170147

Beefeater 24 Gin is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Deze gin is gebotteld met een alcoholpercentage van 45%. Gedistilleerd in het midden van Londen en zeer geliefd onder de bevolking. De kruidige geuren en verrukkelijke thee-extracten maken deze gin een top drank. Deze Beefeater wordt omschreven als zacht, mild met zoete tonen en een ietwat pittige bite. Diverse plantaardige ingrediënten zoals jeneverbes, zoethout en amandelen worden 24 uur lang toegevoegd aan het graanbeslag waarmee de gin gemaakt wordt. 

Beefeater Gin

Beefeater gin kent een lange geschiedenis die tot 1862 getraceerd kan worden. James Burrough werd in 1835 geboren en kocht in zijn jonge jaren een pand om te kunnen distilleren. De gin wordt nog altijd volgens traditioneel recept geproduceerd en bestaat uit 100% granen distilaat. De basis voor deze heerlijke gin is de jeneverbes, dan de kruiden en vervolgens subtiele aroma's van fruit. Dit tezamen zorgt voor de geliefde smaak van Beefeater gin.

Maak ook kennis met de overige dranken van Beefeater Gin

Meer informatie
Categorie Zacht & Zoet
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 45%
Merk Beefeater
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Beefeater 24 Gin 0,70LTR
Uw waardering