Belenkaya Vodka Gold 1LTR

Belenkaya Vodka Gold is een Russische wodka, de belangrijkste ingrediënten van deze wodka zijn het zuivere water en de luxe spirit. De wodka bevat een onvergetelijke smaak, met zijn nobele aroma’s is het een drank die met onweerstaanbare eigenschappen verzorgd wordt.
€ 19,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170240

Belenkaya Vodka Gold

Belenkaya Vodka Gold is een Russische wodka, de belangrijkste ingrediënten van deze wodka zijn het zuivere water en de luxe spirit. De wodka bevat een onvergetelijke smaak met zijn nobele aroma’s is het een drank die met onweerstaanbare eigenschappen verzorgd wordt.

 

Belenkaya Vodka

De Belenkaya Vodka Gold is een heldere drank die gemaakt wordt in Rusland. De Vodka wordt gemaakt van zuiver water dat is opgeslagen diep in de grond. De zachte smaak die de Belenkaya Vodka Gold heeft is te danken aan het 13 meter lange houtskoolfilter. Door dit filter absorbeert het zuurstof en verkrijgt het ideale smaken. Door dit filtersysteem is de productkwaliteit van Belenkaya hoger dan de nationale normen. In 2013 is de Belenkaya Vodka Gold zelfs in de prijzen gevallen door de zachtheid van deze drank. Het filterproces vindt je terug in de naam Belenkaya, deze naam betekent helder en puur.

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Belenkaya
Land Rusland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Belenkaya Vodka Gold 1LTR
Uw waardering