Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Belvedere Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
Belvedere Vodka is een wodka met een rijke, fluweelachtige textuur. De wodka bevat een vleugje vanille met zachte roomkenmerken. De vodka varieert tussen een vleugje peper met kruiden en zoet en hartig.
minus plus
  • Koop 6 voor € 33,75
  • Koop 12 voor € 33,15
  • Koop 18 voor € 32,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Belvedere Vodka

Belvedere Vodka is een vodka met een rijke, fluweelachtige textuur. De vodka bevat een vleugje vanille met zachte roomkenmerken. De vanille varieert tussen een vleugje peper met kruiden en zoet en hartig. Belvedere, is de eerste kwaliteitswodka, de vodka vertegenwoordigt al 600 jaar de Poolse traditie van het maken van wodka. De Belvedere Distilleerderij is sinds 1910 een van de langste continu werkende faciliteiten ter wereld.

Poolse vodka van ongeëvenaarde zuiverheid en kwaliteit

Belvedere Vodka is een vooraanstaande Poolse vodka die wereldwijd wordt gerespecteerd om zijn onberispelijke zuiverheid en uitzonderlijke kwaliteit. Deze premium vodka, vernoemd naar het Belweder-paleis in Warschau, biedt een elegante en verfijnde vodka-ervaring. 

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1.75 liter of 3 liter biedt Belvedere je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Belvedere Vodka

De Belvedere Vodka wordt gemaakt doormiddel van de Polska-rogge, dit een speciaal erfgoedgraan en een van fijne granen die sinds de oudheid onveranderd is gebleven. Het graan is bekend door zijn vermogen om uitdagende grond en sterk wisselende temperaturen te weerstaan.

De rogge die Belvedere wordt slechts bij acht lokale landbouwpartners ingekocht om zo een traceerbaarheid van 100% te garanderen. De rogge die Belvedere gebruikt geeft een uitgesproken smaak en karakter. De kwaliteit van Wodka werd vroeger geassocieerd met de neutraliteit, maar Belvedere heeft de kenmerkende diepte en complexiteit van rogge altijd verdedigt.

De productie van Belvedere wordt door de wettelijke regelgeving van Polska Vodka gecontroleerd, een van de strengste regelgevingen op het gebied van wodka ter wereld. In de regelgeving wordt voorgeschreven dat de drank moet worden gemaakt van aardappel of graan, er mag niets anders worden toegevoegd. Ook moet alle productie plaats vinden op Poolse bodem.

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Belvedere
Land Polen
Artikelnummer 20170243G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op