Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Benedictine Dom Likeur 0,70LTR

(0 reviews)
Benedictine Dom Likeur heeft weelderige aroma's van kruiden en fruit. De uitdrukking D.O.M. staat voor Deo Optimo Maximo. Het is een perfecte mix van twee eeuwenoude recepten uit Frankrijk.
minus plus
  • Koop 6 voor € 22,10
  • Koop 12 voor € 21,50
  • Koop 18 voor € 21,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Benedictine Dom Likeur 0,70LTR

Benedictine Dom Likeur is een klassieke likeur met een rijke geschiedenis en een geheimzinnige smaak. Deze likeur is een eerbetoon aan de oude kloosterlijke tradities en biedt een unieke en kruidige smaakbeleving. De uitdrukking D.O.M. staat voor Deo Optimo Maximo. Het is een perfecte mix van twee eeuwenoude recepten uit Frankrijk

Geheimzinnige en kruidige smaak van kloosterlijke traditie

Deze likeur werd oorspronkelijk gecreëerd door monniken in de abdij van Fécamp in Normandië, Frankrijk, in de 16e eeuw. Benedictine Dom Likeur bevat een geheime mix van 27 kruiden en specerijen, die zorgvuldig zijn geselecteerd om de complexe smaak te creëren. Benedictine Dom Likeur heeft een complexe smaak met kruidige en aromatische tonen, waaronder honing, kruidnagel, kaneel en citrus. Het biedt een diepe en mysterieuze smaakbeleving.

D.O.M. Benedictine

D.O.M. Benedictine heeft een bijzondere geschiedenis. Het begon allemaal in 1510 in het Franse Fécamp. Er werd een elixer gecreërd door de jonge monnik Dom Bernardo Vincelli, dat erg populair werd aan het hof van de koning en vervolgens in de hele wereld. In 1873 werd er een bijzonder gebouw in Fécamp gebouwd om de distilleerderij onder te brengen. Dit gebouw, Palais Bénédictine, wordt de wereldberoemde likeur nog steeds gemaakt. 

Meer informatie
Soort Koffie likeur
Merk Benedictine Dom
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170433G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op