Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

BETALEN

Kies uw favoriete betaaloptie - Veilig, snel en betrouwbaar!

 

iDEAL (gratis)

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee u veilig, eenvoudig en betrouwbaar uw online bestelling kunt afrekenen via de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Nadat u iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt uw eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van uw bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Bancontact (gratis)

Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België. Wij zullen hiervoor geen extra kosten in rekening brengen.

SOFORT Banking (gratis)

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer  populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. Echter hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is hierdoor eenvoudig en snel.

Een SOFORT betaling bestaat voor u uit 4 stappen:

- U selecteert uw land en de bank waarmee u de betaling wil verrichten.

- U bevindt zich op het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. U meldt zich aan met uw gegevens voor internetbankieren.

- U bevestigt de overschrijving met pincode of kaartlezer.

- U ontvangt een bevestiging van de overschrijving. Uw order wordt vervolgens door ons verzendklaar gemaakt.

Overboeking (gratis)

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kunt u een betaling aan ons voldoen. Wij zorgen voor de rest. Klopt een transactie niet? Dan storten we deze automatisch weer terug. We zorgen ervoor dat u direct op de hoogte gebracht wordt wanneer een betaling via Overboeking is binnengekomen. Zo hoeft u niet zelf uw bankrekening in de gaten te houden.

Creditcard (gratis)

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Wij ondersteunen onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro en Visa. Voor het ontvangen van creditcardbetalingen hanteren wij hoge veiligheidseisen. Onze betaalprovider Mollie is volledig PCI DSS-compliant en heeft daardoor het hele proces in eigen beheer. Veiligheid staat bij ons immers hoog in het vaandel.

Voor een creditcardbetaling geldt een maximale ordergrootte van € 1000,-. Bij orders hoger dan € 1000,- is het betalen via creditcard helaas niet mogelijk en dient u een andere betalingswijze te selecteren.

PayPal (gratis)

In enkele klikken kunt u bij ons ook een betaling doen via PayPal. Het enige wat u nodig heeft is een PayPal account.

Contante betaling of Pinbetaling bij afhalen (gratis)

Uiteraard bieden wij u tevens de mogelijkheid om uw bestelling op te halen in onze winkel in Haaksbergen (Overijssel). In dat geval kunt u contant of via PIN uw betaling afhandelen.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning