Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

  • WebwinkelKEUR Gecertificeerd
  • Gratis thuisbezorgd v.a. €45,-
  • Verrassend veelzijdig & veel voordeel
  • Ontvang gratis bij iedere Euro een Budgetzegel!

BEZORGEN

De verzending van uw pakket

Op de middag van de pick-up is de eerste scanning zichtbaar in Track & Trace. De geadresseerde ontvangt een email met de informatie dat het pakket op het depot is binnen gekomen. De volgende ochtend zijn de vervolg scan te zien en het meegeven van het pakket aan de chauffeur. De ontvanger ontvangt dan een 2de bericht met het aflevertijdvak van 60 minuten. Hij kan zelf zien hoe vaak de chauffeur nog moet stoppen en van het afleveradres is verwijderd. De geadresseerde kan op beide berichten reageren en een andere bezorgdatum, een ander adres, aflevering bij gekozen pakketshop of neerzet toestemming doorgeven. De chauffeur probeert, indien de geadresseerde niet thuis is, af te leveren bij de buren.

De chauffeur levert alleen af tegen verkrijging van een rechtsgeldige handtekening voor ontvangst. Deze is alleen rechtsgeldig indien de handtekening is gezet door een persoon van 18 jaar of ouder. Hierdoor wordt ook invulling gegeven aan de steeds strengere eisen m.b.t. levering van alcohol aan jongeren.

 

Is het afleveren van uw pakket niet gelukt?

Niet afgeleverde B2C pakketten worden indien het nog in de route past dezelfde dag nog bij de dichtstbijzijnde pakketshop afgeleverd. De geadresseerde krijgt dan een kaart in de bus, waarop is vermeld bij welke pakketshop wordt afgeleverd. Hij/zij krijgt tevens een emailbericht zodra het pakket bij de pakketshop is afgeleverd met vermelding van de gegevens van de pakketshop en de openingstijden. Hij/zij krijgt een tweede bericht als het pakket na 5 werkdagen nog niet is afgehaald.

Niet afgeleverde B2B pakketten gaan retour naar het depot, waarna de volgende werkdag een tweede afleverpoging wordt gedaan. De chauffeur doet ook een kaart in de bus om dit door te geven. In het zeldzame geval dat ook de 2e afleverpoging niet slaagt, doet de chauffeur een kaart in de bus met het verzoek om contact op te nemen met DPD. Bij geen reactie gaat het pakket na 5 werkdagen retour afzender. Aan het einde van de dag ziet u in Track & Trace de daadwerkelijke afleveringsscan en het afleverbericht met de handtekening voor ontvangst. Als er problemen zijn, zoals adresfout, inhoud controle, routefout, etc. dan verschijnt deze informatie in Track & Trace zodat u contact met ons kunt opnemen.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning