Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bodegas Portia

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,90
Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 8,90
Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 21,75
Normale prijs € 23,95
Speciale prijs € 13,90
Normale prijs € 15,95

Bodegas Portia 

Wijnhuis Bodegas Portia

Bodegas Portia is in alle opzichten een opmerkelijke bodega geworden, niet alleen qua architectuur -uiterst functioneel en tegelijk adembenemend mooi. De wijnen zijn geweldig en is intussen uitgegroeid tot één van de best bezochte wijnbedrijven van Spanje. De sleutel tot dit project lag in de selectie van de percelen en de inventarisatie van de aanwezige bodemsoorten, zodat voor elk perceel de juiste kloon gekozen kon worden, om uiteindelijk de allerhoogste kwaliteit te kunnen verbouwen. 

Portia Prima Ribera Del Duero

Portia Prima Ribera Del Duero is afkomstig van een viertal eigen wijngaarden, op ca. 820m boven zeeniveau. Helder, intens kersenrood, robijnrood aan de rand. Complex, warm van geur, met tonen van vanille en zwart fruit, met wat cacao op de achtergrond. Evenwichtig, veel structuur en smaak. In de lange afdronk zijn tonen van zwart fruit. 

Bodegas Portia wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Bodegas Portia wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!