Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Boekenhoutskloof Wijnen

Boekenhoutskloof is een discreet opererend maar niettemin spraakmakend wijngoed in Franschhoek, want in kwalitatief opzicht zeer imponerend. Boekenhoutskloof is, ondanks zijn voor het 'Franse' Franschhoek wat ongebruikelijke Afrikaanse naam, drie eeuwen geleden gesticht door Franse Hugenoten.

Ook de huidige wijnmaker Marc Kent heeft nog altijd iets met Frankrijk. Hij gaat er minstens eenmaal per jaar op bezoek om in de noordelijke Rhône, AOC Cornas, nieuwe inspiratie op te doen. Thuis in Franschhoek heeft hij naam gemaakt met kanjers van wijnen als Boekenhoutskloof Semillon, Syrah en Cabernet Sauvignon, die stuk voor stuk tot de absolute top van Zuid-Afrika behoren. Maar Kent heeft nog meer pijlen op zijn boog. Naast deze slechts in geringe hoeveelheden geproduceerde paradepaardjes maakt hij onder de naam Porcupine Ridge namelijk ook een buitengewoon attractieve serie wijnen die voor een breder publiek beschikbaar is. En uiteraard niet te vergeten de wereldwijde topper van Boekenhoutskloof 'The Chocolate Block'

Bestel de toonaangevende wijnen van Boekenhoutskloof makkelijk en voordelig bij Budgetwijnen.nl

 • The Wolftrap White

  The Wolftrap White

  Normale prijs € 8,95

  Budgetprijs € 6,95

 • The Wolftrap Rose

  The Wolftrap Rose

  Normale prijs € 8,95

  Budgetprijs € 6,95

 • The Wolftrap Red

  The Wolftrap Red

  Normale prijs € 8,95

  Budgetprijs € 6,95

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning