Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bols Creme de Cassis 0,70LTR

(0 reviews)
Bols Creme de Cassis is een donkerrode, zwarte bessenlikeur die wordt gemaakt van een infusie met zwarte bessen uit de buurt van Dijon, de hoofdstad van Bourgondië in Frankrijk. Bols Creme de cassis valt goed te mixen met dranken die zure elementen bevatten.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,45
  • Koop 12 voor € 13,15
  • Koop 18 voor € 12,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Creme de Cassis 0,70LTR

Bols Creme de Cassis is een donkerrode, zwarte bessenlikeur die wordt gemaakt van een infusie met zwarte bessen uit de buurt van Dijon, de hoofdstad van Bourgondië in Frankrijk. Bols Creme de cassis valt goed te mixen met dranken die zure elementen bevatten. Ervaar de heerlijke zoetheid van zwarte bessen in elke druppel van deze prachtige likeur.

Verfijnde zoetheid van zwarte bessen

De Bols Creme de Cassis is een eerbetoon aan de natuurlijke pracht van zwarte bessen. De likeur vangt de diepe, sappige zoetheid van deze bessen in een fles, waardoor je een intens fruitige ervaring krijgt bij elke slok. De verfijnde zoetheid van Bols Creme de Cassis voegt een gelaagde dimensie toe aan je drankje. Of je het nu puur drinkt, mixt in cocktails of gebruikt als ingrediënt in diverse recepten, de likeur brengt een perfect gebalanceerde zoetheid die de smaakpapillen streelt.

Creme de Cassis puur of in de mix

Voeg een scheutje Bols Creme de Cassis toe aan je favoriete mixdrankjes en zie hoe de smaak transformeert. Het is een onmisbare keuze voor bartenders en cocktailenthousiastelingen die streven naar diepte en complexiteit in hun creaties. Met zijn royale formaat is deze fles Bols Creme de Cassis perfect geschikt voor verschillende gelegenheden. Geniet ervan bij feestelijke aangelegenheden, intieme bijeenkomsten of voeg een vleugje luxe toe aan je alledaagse momenten.

Cocktail crème de cassis

De Bols Creme de Cassis dient vaak als bosvruchtenlikeur voor bars die geen frambozen, aardbeien of bramenlikeuren hebben. De Creme de Cassis is samen met een frisdrank een van de meest gevraagde longdrinks in clubs en bars. De heerlijke likeur bevat een alcoholpercentage van 17%. De voorganger van de Bols Creme de Cassis was in de 19e eeuw een likeur genaamd Bols Rataffia de Cassis.

Bols

Bols is bekend in de sterke drank industrie, zoals de Jenevers en Vodka's. Inmiddels bieden ze een assortiment met keuze voor ieder wat wils. Zo is er een breed assortiment likeuren. Bols, met zijn eeuwenlange geschiedenis in het distilleren, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment likeuren dat de zintuigen betovert. Van fruitige explosies tot kruidige melanges, Bols biedt een wereld van smaak die verankerd is in traditie en vakmanschap. De geschiedenis van dit Hollandse bedrijf gaat terug naar het jaar 1575 in Amsterdam. De familie Bols startte toentertijd een kleine distilleerderij, waar de eerste likeuren geproduceerd werden.

Ontdek ook de overige likeuren van Bols.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170684G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op