Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bols Elderflower 0,70LTR

(0 reviews)
De Bols Elderflower is een heerlijke helder likeur die gemaakt wordt van vlierbloesem die naar honing ruikt. De vlierbloesem bloeit aan het begin van de zomer. De Bols Elderflower is de perfecte balans tussen alcoholisch en zoet. De Bols Elderflower kan prima gemixt worden met ijs en tonic.
minus plus
  • Koop 6 voor € 12,00
  • Koop 12 voor € 11,70
  • Koop 18 voor € 11,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Elderflower 0,70LTR

De Bols Elderflower is een heerlijke helder likeur die gemaakt wordt van vlierbloesem die naar honing ruikt. De vlierbloesem bloeit aan het begin van de zomer. De Bols Elderflower is de perfecte balans tussen alcoholisch en zoet. De Bols Elderflower kan prima gemixt worden met ijs en tonic. Deze heerlijke likeur heeft een alcoholpercentage van 17%.

De kunst van Vlierbloesem

Bols Elderflower wordt met zorg vervaardigd om de delicate smaken van vlierbloesem volledig tot hun recht te laten komen. De kunst van het destilleren wordt toegepast om een likeur te creëren die zowel verfrissend als complex is. Geniet van de subtiliteit en verfijning van Bols Elderflower in het vorstelijke 0,70 liter formaat. De vlierbloesemaroma's voegen een vleugje zoetheid toe zonder overweldigend te zijn, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse drankjes.

Bols Elderflower puur of in de mix

Laat je creativiteit de vrije loop en ontketen nieuwe cocktailcreaties met Bols Elderflower. Voeg het toe aan sprankelende mixdrankjes, verfrissende limonades of klassieke cocktails voor een bloemrijke twist. Het 0,70 liter formaat van Bols Elderflower maakt vorstelijk genieten mogelijk. Of je nu een intieme avond met vrienden hebt of een feestelijke bijeenkomst organiseert, deze betoverende likeur voegt een elegante touch toe aan elke gelegenheid.

Bols

Bols is bekend in de sterke drank industrie, zoals de Jenevers en Vodka's. Inmiddels bieden ze een assortiment met keuze voor ieder wat wils. Zo is er een breed assortiment likeuren. Bols, met zijn eeuwenlange geschiedenis in het distilleren, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment likeuren dat de zintuigen betovert. Van fruitige explosies tot kruidige melanges, Bols biedt een wereld van smaak die verankerd is in traditie en vakmanschap. De geschiedenis van dit Hollandse bedrijf gaat terug naar het jaar 1575 in Amsterdam. De familie Bols startte toentertijd een kleine distilleerderij, waar de eerste likeuren geproduceerd werden.

Ontdek ook de overige likeuren van Bols.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170690G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op