Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bols Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
De Bols Vodka is gemaakt van rogge. De vodka wordt vier keer gedestilleerd en gaat door een filtratieproces om een uitzonderlijk gladde, hoogwaardige en evenwichtige vodka te garanderen met kleine accenten aan het eind. De vodka wordt tweemaal gefiltreerd door zowel koper als houtskoolfilters, wat resulteert in een hoge zuiverheidsgraad.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,35
  • Koop 12 voor € 15,75
  • Koop 18 voor € 15,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Vodka 0,70LTR

De Bols Vodka is gemaakt van rogge. De vodka wordt vier keer gedestilleerd en gaat door een filtratieproces om een uitzonderlijk gladde, hoogwaardige en evenwichtige wodka te garanderen met kleine accenten aan het eind. De wodka wordt tweemaal gefiltreerd door zowel koper als houtskoolfilters, wat resulteert in een hoge zuiverheidsgraad.

Puurheid in Elke Druppel

Bols Vodka staat bekend om zijn uitzonderlijke zuiverheid. Elke druppel wordt zorgvuldig gedestilleerd en gefilterd om een kristalheldere vodka te produceren, vrij van onzuiverheden en met een zachte, gladde afdronk. Ontdek de puurheid van Bols Vodka in elke slok. Met zijn heldere uitstraling, veelzijdigheid in cocktails en uitzonderlijke zuiverheid, is Bols Vodka een essentieel element voor liefhebbers van verfijnde dranken. Proost op een vodka-beleving van topkwaliteit!

Bols Vodka puur of in de mix

De 0,70 liter fles maakt Bols Vodka ideaal voor het bereiden van een scala aan cocktails. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke Martini, een verfrissende Moscow Mule of een eigentijdse Vodka Tonic, Bols Vodka biedt de perfecte basis voor elke creatie. Geniet van Bols Vodka op de perfecte serve-temperatuur. Of je nu kiest voor een klassieke neat serve of een cocktail met crushed ice, de soepele eigenschappen van Bols Vodka komen het beste tot hun recht wanneer geserveerd op de gewenste temperatuur.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Bols Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Bols Vodka

Bols Vodka is uitzonderlijk zacht. Een pure Vodka die door een filterproces door houtskool geproduceerd wordt. Dit merk heeft een bijzonder zachte afdronk en is mede daarom een ideale keuze voor het mixen van cocktails en mixed drinks. In 2010 kreeg Bols Vodka zelfs een "Superior Taste Award" van het internationale Taste & Quality Institude. Naast Nederland zijn Argentinië, Zweden en Canada belangrijke markten voor Bols. Maak ook kennis met de overige dranken van Bols Vodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bols.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170248F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op