Bombay London Dry Gin 0,70LTR

Bombay London Dry Gin is een gin die doet denken aan verse citroenen en de jeneverbes. Hij valt in te delen in de gin-categorie: Specerijen & Krachtig. Als eerst is de jeneverbes waar te nemen in de smaak, waarna een friszure citroensmaak de overhand neemt. Deze London Dry doet het zeer goed in uw Gin-tonic, maar ook in vele andere mixdranken.

Normale prijs € 16,95 Speciale prijs € 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170153

Bombay London Dry Gin valt onder de gin-categorie: Specerijen & Krachtig. Deze London Dry doet denken aan jeneverbessen en verse citroenen. In de smaak komt de jeneverbes als eerst naar voren. Vervolgens zijn florale tonen en lichte kruiden op te merken. Op het eind volgt een friszure citroensmaak. London Dry Gin-varianten zijn de meest voorkomende gin-soorten op de markt. Ze worden vaak gebruikt als basis voor in diverse mixdranken zoals de welbekende Gin-tonic. De benaming van London Dry verwijst niet naar de gelijknamige stad, maar naar de stijl van de gin. 

Bombay Gin 

Bombay gin Het creëren van de beste gin word mogelijk gemaakt door de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Bombay gin gebruiken maximaal 12 kostbare botanische stoffen die tijdens de destillatie boven de geest worden gesuspendeerd in geperforeerde koperen manden. Op die manier, als de verwarmde geestdampen stijgen, worden ze zachtjes ingevuld met alle rijke aromatische smaken.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bombay Gin

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Bombay
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bombay London Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering