Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bombay Sapphire Gin 0,70LTR

(0 reviews)

Bombay Sapphire Gin is een gin met een uitstekende kwaliteit. En de bestverkochte gin van de wereld. Hij wordt verkocht in meer dan 120 landen. Deze gin heeft een uitzonderlijk zacht karakter en wordt gewaardeerd door vrijwel elke gin-liefhebber.

minus plus
  • Koop 6 voor € 20,55
  • Koop 12 voor € 19,95
  • Koop 18 voor € 19,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bombay Sapphire

Bombay Sapphire Gin is de meest verkochte gin van de wereld. Mede door zijn fenomenale en uitzonderlijk zachte karakter, wordt deze gin zeer gewaardeerd door vele gin-liefhebbers. Deze Engelse gin wordt wereldwijd in meer dan 120 landen verkocht. Bombay Sapphire is gebaseerd op een blend van de beste, natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn afkomstig van meerdere continenten. Zo komt de koriander uit Marokko, de staartpeper bessen uit Java, het zoethout uit China, de jeneverbessen uit Italië, en de amandelen en citroenen uit Spanje.

Een tijdloze Gin favoriet

Bombay Sapphire Gin is een van 's werelds meest gewaardeerde gins, geliefd om zijn heldere en evenwichtige smaken, evenals zijn kenmerkende blauwe fles. Bij het proeven van Bombay Sapphire Gin ervaar je een harmonieuze combinatie van jeneverbes, citrus en kruidige tonen. Het smaakprofiel is fris, verkwikkend en tijdloos.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Bombay Gin je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Bombay Gin 

Bombay heeft een geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw en heeft sindsdien een blijvende indruk gemaakt in de wereld van gin. Het is vernoemd naar de beroemde Star of Bombay, een ongepolijste edelsteen die schittert als de gin zelf. Het geheim van Bombay Gin's onderscheidende smaak ligt in de selectie van 12 exotische botanicals. Van jeneverbes tot korianderzaad, citroenschil tot amandelen, elk ingrediënt is met zorg gekozen om een evenwichtige, verfijnde smaak te creëren die zowel kenmerkend als verfijnd is. Bombay wordt gedistilleerd in traditionele koperen pot stills, die bekend staan om hun vermogen om smaken op een nauwkeurige en zuivere manier te behouden. Dit proces draagt bij aan de zuiverheid en helderheid van de gin.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bombay Gin.

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk Bombay
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170156G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op