Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bootz White Rum 0,70LTR

(0 reviews)
Bootz White Rum is een zachte, witte rum. Deze kristalheldere rum heeft een echte authentieke Jamaicaanse smaak. Deze rum wordt veel gebruikt bij het maken van cocktails en andere mix dranken. Bootz White heeft een constante kwaliteit en een scherpe prijs waardoor deze zeer gewild is.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bootz White rum

Bootz White Rum is een kristalhelder, witte rum. De rum heeft een echte authentieke Jamaicaanse smaak. Deze zeer simpele rum uit Jamaica wordt voornamelijk gebruikt bij het maken van diverse cocktails en andere mix dranken. De constante kwaliteit en scherpe prijs maken deze rum zeer gewild.

 

Bootz Vodka

Bootz Vodka is hedendaags zéér populair, net als Smirnoff, Absolut en Eristoff die bij velen bekend zijn. De roots van deze drank ligt vermoedelijk in Oost-Europa. Vodka kent een rijke historie, waaruit vele stijlen, soorten en smaken zijn ontstaan. Door de juiste ingrediënten en productiemethoden krijg je een heerlijke invloed op de smaak. Hierdoor zijn er vele Wodka’s met smaakvolle tonen van fruit, specerijen of kruiden. Maak ook kennis met de overige dranken van Bootz Vodka.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Bootz
Land Jamaica
Artikelnummer 20170040
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op