Bootz White Rum 1LTR

Bootz White Rum is te herkennen aan zijn authentieke Jamaicaanse smaak. Deze heldere, zachte rum wordt meestal gebruikt als basis voor mixdranken en cocktails. Bootz White is zeer geliefd door zijn lage prijs en zijn constante goede kwaliteit.

Normale prijs € 17,50 Speciale prijs € 15,90
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170041
  • Koop 6 voor € 15,75 per fles
  • Koop 12 voor € 15,45 per fles

Bootz White Rum is een fijne, zachte, witte rum. Deze rum is kristalhelder en heeft een typisch Jamaicaanse smaak. Bootz White wordt voornamelijk gebruikt als basis voor diverse cocktails en mix dranken. De goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt deze rum zeer geliefd. Witte rum is een heldere sterke drank. De licht zoete smaak maakt witte rum ideaal om cocktails en mixdranken mee te maken.

Bootz Vodka 

Bootz Vodka is hedendaags zéér populair, net als Smirnoff, Absolut en Eristoff die bij velen bekend zijn. De roots van deze drank ligt vermoedelijk in Oost-Europa. Vodka kent een rijke historie, waaruit vele stijlen, soorten en smaken zijn ontstaan. Door de juiste ingrediënten en productiemethoden krijg je een heerlijke invloed op de smaak. Hierdoor zijn er vele Wodka’s met smaakvolle tonen van fruit, specerijen of kruiden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bootz Vodka. 

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 38%
Merk Bootz
Land Jamaica
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bootz White Rum 1LTR
Uw waardering