Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bootz White Rum 1LTR

(0 reviews)
Bootz White Rum is een rum met een echte Authentieke Jamaicaanse smaak. De Bootz White rum is kristalhelder van kleur en is een rum uit Jamaica, deze rum wordt voornamelijk gebruikt bij het maken van cocktails en andere mix dranken.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,60
  • Koop 12 voor € 17,00
  • Koop 18 voor € 16,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bootz White rum

Bootz White Rum is een rum met een echte Authentieke Jamaicaanse smaak. Bootz White Rum staat bekend om zijn helderheid en veelzijdigheid. Het is een rum die vaak wordt gekozen als de basis voor een breed scala aan cocktails en mixdranken. Met deze grotere fles ben je goed voorbereid om je favoriete cocktails te mixen of te genieten van verfrissende drankjes op warme dagen. Of je nu een ervaren mixologist bent of gewoon op zoek bent naar een goede basis voor je drankjes, Bootz White Rum is een uitstekende keuze. Cheers!

Een tropische witte rum favoriet

Bootz White Rum heeft een lichte en milde smaak met subtiele zoete tonen. Deze eigenschappen maken het een uitstekende keuze voor het mengen met andere ingrediënten in cocktails, waarbij het de smaken van andere componenten aanvult zonder te overheersen. Deze witte rum kan worden gebruikt in klassieke cocktails zoals de Mojito, Piña Colada, Daiquiri en nog veel meer. Het is ook geschikt voor het maken van tropische drankjes die de smaak van de Cariben tot leven brengen.

Bootz Jamaica rum: een exotische rumervaring

Bootz Jamaica Rum is een variant van de bekende Bootz-rumfamilie die bekend staat om zijn rum van hoge kwaliteit. Jamaica heeft een lange geschiedenis van rumproductie en staat bekend om zijn specifieke stijl van rum. Bootz Jamaica Rum eert deze traditie door gebruik te maken van lokale ingrediënten en vakmanschap. Bootz Jamaica Rum biedt een opwindende reis door de smaken van Jamaica en is een gewaardeerde keuze voor rumliefhebbers die op zoek zijn naar een authentieke Caribische rumervaring. Of je nu de voorkeur geeft aan de diepe smaken puur, in cocktails of in mixdranken, Bootz Jamaica Rum brengt de smaken van het Caribisch gebied naar je glas. Geniet ervan met mate en ontdek de smaken van Jamaicaanse rumtradities. Cheers!

Meer informatie
Soort White rum
Merk Bootz
Land Jamaica
Artikelnummer 20170041F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op