Bor­goe 82 Su­pe­ri­or Golden Rum 0,70LTR

Bor­goe 82 Su­pe­ri­or Golden Rum is een zeer toegankelijke, bruine rum. De drank is zeer geliefd onder beginnende rum drinkers en vrouwen. Het is een lekkere, zachte rum waarmee diverse cocktails en mixdranken bereidt kunnen worden. Deze rum is zeer geliefd door zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 17,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170042
  • Koop 6 voor € 17,25 per fles
  • Koop 12 voor € 16,95 per fles
  • Koop 18 voor € 16,75 per fles

Bor­goe 82 Su­pe­ri­or Golden Rum is een zeer toegankelijke, lekkere, zachte rum. Hierdoor is de rum zeer populair bij vrouwen en beginnende rum drinkers. De zachte textuur gaat samen met de zachte verwijzingen van karamel en eikenhout. Deze rum is perfect voor mixdranken en cocktails, maar is ook puur, goed te drinken. Borgoe 82 Superior kenmerkt zich door zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Borgoe Rum

Borgoe is een merk dat komt uit Suriname, uit het plaatsje Paramaribo. Het wordt geproduceerd door Suriname Alcoholic Beverages N.V. Het bedrijf is opgericht in 1966 en begon met het bottelen en distribueren van rum, gemaakt van het suikerriet van de Mariënburg plantage. In 1989 nam SAB de volledige plantage over en kreeg controle over het gehele productieproces.

Maak ook kennis met de overige dranken van Borgoe Rum. 

Meer informatie
Categorie Gold rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 38%
Merk Borgoe
Land Suriname
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bor­goe 82 Su­pe­ri­or Golden Rum 0,70LTR
Uw waardering