Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bor­goe Gold Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Bor­goe Gold Rum is een zeer toegankelijke, bruine rum. De drank is zeer geliefd onder beginnende rum drinkers en vrouwen. Het is een lekkere, zachte rum waarmee diverse cocktails en mixdranken bereidt kunnen worden. Deze rum is zeer geliefd door zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding.

minus plus
  • Koop 6 voor € 19,95
  • Koop 12 voor € 19,35
  • Koop 18 voor € 19,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bor­goe Gold Rum 0,70LTR

Bor­goe Gold Rum is een zeer toegankelijke, lekkere, zachte gold rum. Hierdoor is de rum zeer populair bij vrouwen en beginnende rum drinkers. De zachte textuur gaat samen met de zachte verwijzingen van karamel en eikenhout. Deze rum is perfect voor mixdranken en cocktails, maar is ook puur, goed te drinken. Bor­goe Gold Rum kenmerkt zich door zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Een hoogwaardige gouden rum

Deze gouden rum is ideaal om puur te drinken om de volle smaak te waarderen, maar het kan ook worden gebruikt als basis voor cocktails en mixdranken. Het voegt diepte en karakter toe aan klassieke rumcocktails zoals de Rum Old Fashioned of de Mai Tai.

Borgoe Rum

Deze rum wordt geproduceerd in Suriname, een land dat bekend staat om zijn suikerrietplantages en rumproductie. Het warme klimaat en de rijke bodem van Suriname dragen bij aan de unieke smaak van Borgoe Gold Rum. Het bedrijf is opgericht in 1966 en begon met het bottelen en distribueren van rum, gemaakt van het suikerriet van de Mariënburg plantage. In 1989 nam SAB de volledige plantage over en kreeg controle over het gehele productieproces. Maak ook kennis met de overige dranken van Borgoe Rum.

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Borgoe
Land Suriname
Artikelnummer 20170042G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op