Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Boswandeling Likeur 0,70LTR

(0 reviews)
Boswandeling is een likeur met tropische smaken. De smaak van deze likeur is op basis van cocos en banaan. Heerlijk in combinatie met verschillende tapas! Maak het gezellig met Boswandeling.
minus plus
  • Koop 6 voor € 15,65
  • Koop 12 voor € 15,05
  • Koop 18 voor € 14,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Boswandeling Likeur 0,70LTR

Boswandeling Likeur is een Nederlandse likeur met tropische smaken. De smaak van deze likeur is op basis van cocos en banaan. Deze likeur kan op verschillende manieren worden genoten. Het wordt vaak puur gedronken als een heerlijke afterdinner-likeur om van te nippen. TIP: Serveer Boswandeling gelijk uit de koelkast! 

Nodig je zintuige uit voor een tropische ervaring

Boswandeling Likeur 0,70 Liter biedt een heerlijke smaakervaring die de zintuigen betovert met de rijke aroma's. Of je nu op zoek bent naar een speciale creamy likeur om van te genieten of om te delen met vrienden, deze likeur brengt de schoonheid van het buitenleven naar je glas. Geniet ervan met mate en laat je verleiden door de smaken van het bos. Cheers!

Flügel Nederland

Flügel Nederland is een bedrijf met een portfolio van 4 merken: Flügel, Boswandeling, Fireman en Rocketshot. De producten van Flügel Nederland staan bekend om het hoge feestgehalte. Proef en geniet van deze heerlijke likeuren! 

Meer informatie
Soort Mix
Merk Boswandeling
Land Nederland
Artikelnummer 20171005G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op