Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bottega Ananas 0,50LTR

(0 reviews)

De Bottega Ananas likeur is een heerlijke combinatie van mediterrane vruchten en roerende kruiden. De drank heeft een pittige smaak met verse vruchtensappen. De intense kleuren doen denken aan zomerlandschappen. De basis voor deze overheerlijke likeur is de ananassap die toegevoegd wordt na de grappa en de alcohol. De likeur is zeer geschikt voor jonge mensen en mensen die houden van de natuurlijke manier van leven!

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Bottega Ananas likeur is een heerlijke combinatie van mediterrane vruchten en roerende kruiden. De drank heeft een pittige smaak met verse vruchtensappen. De intense kleuren doen denken aan zomerlandschappen. De basis voor deze overheerlijke likeur is de ananassap die toegevoegd wordt na de grappa en de alcohol. De likeur is zeer geschikt voor jonge mensen en mensen die houden van de natuurlijke manier van leven.

Bottega 

Bottega is een familiebedrijf onder leiding van Sandro Bottega dat sinds de jaren zeventig bekroonde wijnen, mousserende wijnen, likeuren en grappa’s produceert. Botega heeft zijn naam gemaakt met grappa’s van hoge kwaliteit, afkomstig uit Italië. De productlocatie is gevestigd in Treviso, 40 kilometer ten noorden van Venetië. Het is een zeer milieuvriendelijk bedrijf. Bottega wekt bijna al zijn eigen energie op, recyclet zijn producten en past biologische landbouw toe. Hierdoor ontstaan er kwalitatief hoogwaardige producten.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bottega

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bottega
Land Italië
Artikelnummer 20170439
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op