Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bottega Peach 0,50LTR

(0 reviews)

De Bottega Peach is gemaakt van de meest heerlijke mediterrane vruchten en roerend kruiden. De producten hebben de traditie van verse vruchtensappen met pittige smaken. De intense kleuren van de likeur doen denken aan zomerlandschappen. Aan het natuurlijk sap van de likeur zijn grappa en alcohol toegevoegd. Deze ingrediënten zijn de basis voor deze likeur.

minus plus
  • Koop 6 voor € 15,55
  • Koop 12 voor € 14,95
  • Koop 18 voor € 14,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bottega Peach

De Bottega Peach is gemaakt van de meest heerlijke mediterrane vruchten en roerend kruiden. De producten hebben de traditie van verse vruchtensappen met pittige smaken. De intense kleuren van de Italiaanse likeur doen denken aan zomerlandschappen. Aan het natuurlijk sap van de likeur zijn grappa en alcohol toegevoegd. Deze ingrediënten zijn de basis voor deze likeur.

Geniet van de zonnige zoetheid van perzik

Ontdek de verfrissende wereld van Bottega Peach Likeur, waar de sappige smaak van perziken samensmelt met premium vakmanschap. Verwelkom de warme dagen met de zonnige perzikaroma's van Bottega Peach Likeur. Elke slok neemt je mee naar een orchidee vol rijpe, sappige perziken. Bottega staat synoniem voor kwaliteit, en de Peach Likeur vormt hierop geen uitzondering. De likeur wordt gepresenteerd in een stijlvolle fles die de aandacht vestigt op de hoogwaardige inhoud, waardoor het tevens een prachtig cadeau is voor speciale gelegenheden.

Bottega Peach puur of in de mix

Of je nu kiest voor een puur genietmoment, het mixt in sprankelende cocktails of toevoegt aan verfrissende mixdranken, Bottega Peach past zich moeiteloos aan aan elke drinkervaring.

  • On the Rocks: Laat de likeur over ijs stromen voor een simpele, verfrissende ervaring.
  • Peach Bellini of Sangria: Experimenteer met cocktails die de natuurlijke zoetheid van perziken benadrukken.
  • Mix met Prosecco: Voeg een vleugje luxe toe aan je favoriete Prosecco voor een sprankelende zomerdrank.
  • Dessertverfijning: Gebruik de likeur als finishing touch in perzikgerelateerde desserts zoals taarten en sorbets.

Bottega

Bottega is een familiebedrijf onder leiding van Sandro Bottega dat sinds de jaren zeventig bekroonde wijnen, mousserende wijnen, likeuren en grappa’s produceert. Botega heeft zijn naam gemaakt met grappa’s van hoge kwaliteit, afkomstig uit Italië. De productlocatie is gevestigd in Treviso, 40 kilometer ten noorden van Venetië. Het is een zeer milieuvriendelijk bedrijf. Bottega wekt bijna al zijn eigen energie op, recyclet zijn producten en past biologische landbouw toe. Hierdoor ontstaan er kwalitatief hoogwaardige producten.

Ontdek ook de overige dranken van Bottega.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bottega
Land Italië
Artikelnummer 20170447F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op