Brugal Blanco Supremo Rum 0,70LTR

Brugal Blanco Supremo Rum 0,70LTR is een witte rum. Deze zachte rum wordt gemaakt in het Caribisch gebied. De rum wordt 12 tot 16 maanden gerijpt in Amerikaanse, eikenhouten vaten om zijn smaken en aroma's te bevorderen.

Normale prijs € 18,95 Speciale prijs € 16,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170046
  • Koop 6 voor € 16,75 per fles
  • Koop 12 voor € 16,45 per fles
  • Koop 18 voor € 15,95 per fles

Brugal Blanco Supremo Rum 0,70LTR is een zachte, witte rum uit het Caribisch gebied. De rum is gebaseerd op Oro Rum en is tot tweemaal toe gedistilleerd, waardoor het zijn pure en zuivere smaak heeft verkregen. Na de distillatie is de rum overgegoten in Amerikaanse, eikenhouten vaten waar eerder bourbon in heeft gelegen. De rum rijpt hier gedurende 12 tot 16 maanden om zo zijn smaken en aroma's te ontwikkelen. Na het rijpen wordt de donkere kleur, tot driemaal toe, weggefilterd met behulp van koolstof. Hierdoor krijgt deze rum zijn mooie kleur en zachte smaak.

Brugal Rum

Brugal is de premium en authentieke rum uit de Dominicaanse Republiek. Sinds 1888 maakt de Brugal familie haar serie van rums met passie, zorg en vakmanschap. Brugal heeft een onderscheidende droge en houtachtige smaak en is daardoor perfect in cocktails. Brugal is opgericht door Andrés Brugal Montaner in Puerto Plata. Hij slaagde erin om de allerbeste Caribische rum te maken en zijn vaardigheden in de kunst van het rum maken worden al vijf generaties doorgegeven.

Maak ook kennis met de overige dranken van Brugal Rum. 

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Brugal
Land Dominicaanse Republiek
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Brugal Blanco Supremo Rum 0,70LTR
Uw waardering