Wij geven graag cadeautjes weg! Daarom ontvangt u bij iedere bestelling van 6, 12 of 18 flessen een leuk cadeau. En om het u nog makkelijker te maken kunt u uw bestelling combineren bij 3 webshops: Budgetwijnen.nl, Budgetdranken.nl en Geschenkbestellen.nl.


Als dank voor uw bestelling doen wij graag iets terug! Tijdens onze brainstormsessie moesten we direct denken aan chocolade, want chocolade en wijn gaan hand in hand! Ze zijn niet alleen erg lekker en uitstekend te combineren met elkaar, het is namelijk ook bewezen dat beide gezond zijn en bijdragen aan het geluksgevoel.

De chocolade van Tony’s Chocolonely doet het niet alleen prima bij de koffie of thee, maar is ook heerlijk bij onder andere een goed glas wijn, cognac of port. Met deze actie helpen wij Tony’s Chocolonely bij het maken van 100% slaaf¬vrije chocolade, maar we kunnen het niet alleen. Maak dus snel gebruik van onze cadeau actie, geniet ervan en draag tegelijkertijd een steentje bij.

Actievoorwaarden:

  • Ontvang een zakje Tiny Tony’s cadeau bij afname van 6 flessen
  • Ontvang een reep Tony's Chocolonely cadeau bij afname van 12 flessen
  • Ontvang een flesje 1WINE cadeau bij afname van 18 flessen (+ dubbel kans op de Gouden Ticket!)


Zit er een Gouden Ticket in uw pakket? Dan wint u ook een gratis luxe wijnpakket voorzien van 12 heerlijke wijnen cadeau!