Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Caldora Wijnen

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,29 Normale prijs € 7,25
Speciale prijs € 6,29 Normale prijs € 7,25
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85

Caldora 

Caldora wijn bestellen bij Budgetwijnen

Onze wijnspecialisten hebben ervoor gezorgd dat u bij Budgetwijnen een breed aanbod aan soorten Caldora wijnen kunt bestellen. Dit zijn topwijnen voor Budgetprijzen!  Of u nu houdt van een heerlijke rode wijn, witte wijn of rose wijn. Proef de Caldora wijn nu zelf! 

Caldora druiven

De oude Caldora wijngaard staat op een hoogte van wel drie duizend meter en krijgt veel zon uren waardoor de rijping van de druiven zeer gelijkmatig gaat. De frisse wind die vanaf de zee omhoog waait geeft de druiven voldoende frisheid wat we terug proeven in de stijl van bijvoorbeeld de witte wijn Caldora Trebbiano d’Abruzzo Bianco

Caoldora Vini, een wijngaard met passie

Caldora is een wijnhuis dat met veel passie en liefde voor wijn werkt. Het is gelegen in het hart van de Abruzzo-regio, waar de wijngaarden worden omringd door prachtige bergen en groene heuvels. De wijnmakers van Caldora werken met respect voor de natuur en gebruiken moderne technieken om de beste kwaliteit wijn te produceren. Caldora is een van de grootste coöperatieve wijnbedrijven in de Abruzzen. Het totaal aantal wijngaarden beslaat ongeveer 1200 ha, maar alleen de beste 200 ha worden geselecteerd, gevinifieerd en gebotteld onder de naam Caldora. 

Caldora is onderdeel van het prestigieuze wijnhuis Farnese Vini, een producent die al meerdere malen is uitgeroepen tot wijnhuis van het jaar en waarvan de wijnen keer op keer worden bekroond met een gouden medaille. Het doel van Caldora is het maken van wijnen van hoogwaardige kwaliteit die bij een breed publiek in de smaak vallen.